Irina Shayk rendszerint fantasztikus kampányokkal jelentkezik, azok a divatfotók, melyeken ő szerepel, garantáltan megragadnak az emlékezetben. Karcsú, tónusos alakját előszeretettel helyezik fókuszba, ám egy csizmareklám esetében talán nem túl szerencsés, ha a modell pőre felsőtestére figyel az ember.

hirdetés

Irina Shayk nem sok mindent kapott magára: ezek a divatfotók vonzzák a tekintetet

A gyönyörű modell Tamara Mellon kreációin keresztül népszerűsíti a vagány csizmatrendet. Van abban valamiféle paradoxon, ahogy igyekeztek fókuszba helyezni a csizmákat. Az elképzelés valószínűleg az volt, hogy semmiféle divatos, mutatós ruha ne vonja el a figyelmet a lábbelikről, ily módon nem is nagyon öltöztették fel Irinát. Nyilván, ezzel a húzással még inkább felkeltették az érdeklődést, csak a tekintetek zöme nem épp a modell lábaira esik.

 

A divatfotók, csakúgy, ahogy az idei csizmatrendek, hihetetlenül elkapták a kilencvenes évek hangulatát. A lábbelik ismét egy vagányabb, merészebb vonalon mozognak, miközben az egyszerűség és minimalizmus elve egyaránt érvényesül. Mindettől függetlenül irtó nőies fazonok hódították meg a piacot, ez a kettősség teszi különösen vonzóvá az idén sikkesnek számító darabokat.

A koncepció annyiból kissé félrement, hogy nem feltétlenül a csizmák kerültek fókuszba, hiszen a 36 éves Irina Shayk tökéletes alakjára tapad minden tekintet, más szempontból viszont telitalálat lett ez a kampány. Maximálisan visszaköszön benne a kilencvenes évek stílusa, mind a lábbelik vagányságában, mind pedig a fotók hangulatában.

 

Akkoriban a magazinok csak úgy dúskáltak a hasonlóan dinamikus fotósorozatokban, a félmeztelenül pózoló modellek sem számítottak ritkaságnak. Számos alkalommal lehetett a legismertebb szupermodelleket egy szál farmernadrágban látni, mindenféle puccparádé és körítés nélkül.

 

A bőrhatású nadrág, valamint a szexi, fekete holmik egyaránt a kilencvenes évek stílusát elevenítik fel. Ezekhez különösen passzolnak a múlt évezred végén trendi vált fazonok. Idén újra megjelentek az utcákon a csótányroppantó, vastag talpú csizmák, de a combig érő darabok sem bújnak meg a szekrényben idén. A vagány, mégis nőies és dögös megjelenést kölcsönző stílusokkal egyszerűen nem lehet mellélőni.

Ezek a fotók a letisztult, naturális megjelenítései a divatnak, amitől sokkal inkább befogadhatóvá válik ez a világ. Irina Shayk divatfotói hihetetlenül ízléses formában hozzák vissza ezt a hangulatot.

Kiemelt kép: Emma McIntyre/Getty Images for Rihanna’s Savage X Fenty Show Vol. 3 Presented by Amazon Prime Video/Getty Images.

Cikk képei: Paola Kudacki.

Forrás: FashionGoneRogue.com.

  • Megosztás:
hirdetés