Az ősz hajú modell szerint az ezüstös fényű fehér frizura cseppet sem ellensége a nőies, stílusos megjelenésnek, csupán tudni kell viselni!

hirdetés

Az őszbe hajló és teljesen kifehéredett tincsekkel kapcsolatban sokaknak rögtön egyfajta sprőd, töredezett, öregítő hatású frizura ugrik be elsőre, ami igencsak lerombolja a nőiességet. Éppen ezért, az elmúlt években jó néhány előítéletes kijelentés tapadt már az őszülés felvállalásához, egyesek nemcsak öregítőnek találják, hanem egyenesen gondozatlannak minősítik az idővel deressé, majd hófehérré váló hajkoronát.

Christine Bo. ősz hajú modell stílusos megjelenésével és nőies kisugárzásával abszolút rácáfol minden negatív sztereotípiára, ami a fehér frizura megítélését övezi. Akárcsak egy-egy ruhadarabot vagy kiegészítőt, az ősz hajat is tudni kell viselni, hiszen, ha megfelelően ápolt, kifejezetten az eleganciát erősíti.

Tény, hogy a hajszálak állapota, rugalmassága idővel romlik, mert a bőröregedés folyamata a hajhagymákat és a fejbőrt sem kíméli, ráadásul a változókorban jelentkező hormonális változások során a tincsek vízmegtartó képessége jelentősen csökken, de ez nem jelent egyet azzal, hogy az ősz frizura kizárólag töredezett és durva tapintású lehet. Gondos és megfelelő ápolással a szálak rugalmassága sokáig fenntartható, szakszerű hidratálással pedig elérhető, hogy élettel teli, valamint selymesen puha és ragyogó legyen a hajzuhatag.

Az ősz hajú modell szerint gyönyörű tud lenni a fehér frizura: nem rombolja le a nőies összképet

A reklámszpotokban szereplő, jógaoktatóként is tevékenykedő ősz hajú modell tökéletes példa arra, hogy minden életszakaszunkban érdemes újra és újra felfedezni a bennünk rejlő nőiességet. Nem vész el, csak átalakul a korral, pont úgy, ahogy a megjelenésünk is, de egy önazonos, stílusos nő mindig vonzó tud lenni, függetlenül attól, hány éves.

Christine magabiztos és gyönyörű a fotókon, nem kell fiatalnak tűnnie ahhoz, hogy bárkit elbűvöljön nőiességével. Üde, határozott, erős, pozitív kisugárzással bír, ami nélkül a divatos és stílusos öltözék csak egy üres burok, a frizura és a smink pedig elveszíti jelentőségét.

Bár a szép frizura elsősorban az ápolt összhatáson múlik, tudni kell viselni is! Kell hozzá egy kis plusz, aminek a megteremtéséhez nagyon ért az ősz hajú modell.

Imádja ezüstösen csillogó dús frizuráját, bátran kísérletezik különféle hajviseletekkel, hogy változatosabbá tegye megjelenését. Hullámos vagy göndör fürtökben, valamint egyenesre vasalt tincsekkel is jól mutat természetes frizurája, ám többnyire a lágy esésű, texturált loknikat szereti.

Csodás, ahogy élénk színekkel deríti az arcát, szívesen választ olyan tónusú ruhadarabokat, amelyek erős kontrasztot teremtenek fehér tincseivel, olykor pedig a lágyabb, természetesebb árnyalatokat részesíti előnyben, melyekkel csodásan harmonizál az ősz hajkorona.

Christine cseppet sem kesereg az idő múlásán, hanem előnyére fordítja energiáit. Arra törekszik, hogy rendszeres sportolással, egészséges étkezéssel, valamint olyan tevékenységekkel, melyek fontosak számára és lelkileg is feltöltik, jó erőben tartsa magát és javítsa életminőségét.

Jó megjelenésének csupán parányi részlete az ezüstös fényű fehér frizura, nem ezen az egy tényezőn múlik, hogy ennyire nőies és kellemes a kisugárzása, ugyanakkor ápolt, dús tincsei valóban hozzátesznek a stílusos összképhez.

Kiemelt kép: Getty Images./A fotó csak illusztráció.

  • Megosztás:
hirdetés