Nemcsak nőies, hanem roppant izgalmas, ahogy a népszerű divatblogger összeállítja mindennapi szettjeit, színes, egyedi stílusa már önmagában is feltűnést kelt, pláne, ha összeöltözik a kutyáival.

hirdetés

Luna De Casanova célja, hogy ne pusztán a divat követésére, hanem az egyéni stílus kialakítására ösztönözze a nőket, ő maga például arra törekszik, hogy megmutassa az elegancia vidám, sokszínű oldalát. A divatblogger stílusa hűen tükrözi, hogy a sikkes megjelenés nem zárja ki a játékosságot, sőt, a bátor fűszerezéstől lehet igazán egyedi az összkép.

Bár nem ez a legjellemzőbb rá, olykor-olykor összeöltözik a kutyáival, a visszajelzésekből pedig kitűnik, hogy sokan bájos, jópofa ötletnek találják, ha a kis kedvencek öltözékében vagy a nyakörvén visszaköszön a gazdi ruházatnának vezértónusa. A korábban modellként dolgozó divatblogger szem előtt tartja kutyái kényelmét, nem aggat rájuk hatásvadász divatelemeket, inkább egyfajta színharmóniát alakít ki, amellyel kifejezheti összetartozásukat.

Az elmúlt pár évben már megfigyelhető volt a hidegben viselhető kutyaruhák felfutása, sőt, egyre kreatívabb és divatosabb megoldások láttak napvilágot. Kezdetben úgy tűnt, ez a hóbort is hamar lecseng, ám ehelyett utat törtek maguknak a kutyaszerkókra, illetve a gazdi és az eb egybecsengő ruházatára kiélezett street style fotók. A kutyás videók népszerűségéből kiindulva, a divatmárkák is több figyelmet szenteltek a gazdiknak, de a túlgondolt egyenszettek szerencsére csak tiszavirág-életűek voltak.

A sikkes kutyás fotókért sokan odáig vannak, de a divatblogger stílusa önmagában is figyelemre méltó

Luna De Casanova gyakori vendége a divatbemutatóknak, nagyon fontos számára, hogy inspirációkkal táplálja kreativitását, hiszen az izgalmasan összeállított, eredeti megjelenés fontosabb számára a gyorsan váltakozó trendeknél.

Szereti a határozott vonalvezetésű ruhákat, és a különleges minták, élénk színek kombinálásától sem tartózkodik, de a visszafogott árnyalatú, mégis magabiztosságot sugalló öltözékeket éppúgy a magáénak érzi. Szerinte a mindennapi és az alakalmi elegancia egyaránt széles skálán mozog, ezt rendszerint be is bizonyítja sokszínű szettjeivel.

A kutyás fotói népszerűek ugyan, de nem csak a kattintás kedvéért születnek. A divatblogger sokszor magával viszi kutyáit, a színek iránti szenvedélye pedig – amit a saját stílusa jól érzékeltet -, az ebek megjelenésében is visszatükröződik.

Luna elegáns ruhatára elképesztően sokrétű, de nem híve a pazarló vásárlásnak. Tudatosan építi fel ruhatárát, valamint ügyel arra, hogy több évre szóló, jó minőségű „örök darabokkal” gazdagítsa repertoárját, amelyeket többféleképpen tud viselni.

A kreatív, játékos öltözködést azért is tartja fontosnak, mert sokkal több kombinációban megjelenhet egy adott ruhadarab, ezáltal jobban ki tudja használni a karakteresebb, színes vagy mintás kreációkat is.

Kiemelt kép: Getty Images./A kép csak illusztráció.

  • Megosztás:
hirdetés