Sokan úgy gondolják, hogy bizonyos kor felett már nem viselhetnek színes vagy sikkes fazonokat. Szerencsére az utóbbi időben egyre többen mutatják meg, hogy a stílusos öltözéknek a kor sem szabhat határt. Az idős blogger színpompás szettjeivel bebizonyította, hogy a divatos megjelenés 60 felett sem lehetetlen!

hirdetés

Ideje elfelejteni a régi öltözködési beidegződéseket, mert a stílus nem kor kérdése, és 50 felett sem kell a hölgyeknek feketébe burkolódzniuk. Manapság egyre többen választják a színes, mintás kreációkat, amelyek nemcsak stílusfűszerként kiválóak, hanem vidámságukkal és energikusságukkal fiatalosabbá teszik a megjelenést.

A sötét árnyalatok legtöbbször sápasztanak, ezért érdemes csínján bánni velük, mert fáradtnak, betegesnek mutathatják a viselőjüket, ha kimaradnak az öltözékből a derítő tónusok és az apró kis trükkök, melyekkel kimozdíthatóak a morózus színek az egyhangú fásultságból.

A világos árnyalatok viszont színt visznek a megjelenésbe, élettel telivé varázsolják az arcot, így az egész összhatás sokkal fiatalosabb benyomást kelt. Gyakran már a vibráló kiegészítők is képesek feldobni a szerelést. Jól tudja ezt Shauna, aki Chic Over 50 címmel vezet blogot, és fiatalokat megszégyenítően jól öltözködik.

A divatos megjelenés 60 felett is lehetséges

A hatvanéves nő pár éve kezdett bele a blogolásba, mivel mindig rengeteg kérdést kapott az összeállításaival kapcsolatban. Azóta már százezernél is többen követik az Instagramon. A posztokkal szeretné inspirálni az idősebb korosztályt, és megmutatni, hogy az életkor csak egy szám.

A 60 éves nő megjelenése roppant fiatalos, ám mégsem harsány. Kedveli a színes ruhadarabokat, de mindig törekszik az egyensúlyra.

A fiatalos kreációkat sem mellőzni, és az aktuális trendeket is rendszerint beépíti a szereléseibe. Shauna rendkívül magabiztosan tud viselni mindent, erre az egyik legjobb példa a frizurája.

Kedveli a farmert, ezt sokszor kombinálja pulóverekkel, vagy nőies felsőrészekkel.

Természetesen a jól szabott egészruhák sem maradhatnak ki a repertoárból.

Shauna a mintás, színes kiegészítőkkel is szívesen megbolondítja a megjelenését, ezek a darabok a vidám, feltűnő kreációkkal is prímán muzsikálnak.

 

Kiemelt kép: chicover50 / Instagram. 

  • Megosztás:
hirdetés