Julia Roberts szerint a merészebb minták is simán beleférnek az elegáns összképbe. A színésznő remekül trükközik a divatos, élénk motívumokkal.

hirdetés

Az 56 éves Julia Roberts szuper érzékkel keveri a klasszikus és modern divatjegyeket. Öltözékeit általában letisztult összhang és kifinomult színharmónia jellemzi, ám az aktuális trendek olykor merészebb stílusvonalra csábítják. A színésznő gyakran ragaszkodik azokhoz az öltözködési sémákhoz, amelyekre még a kilencvenes években kapott rá, és tökéletesen beváltak számára.

A divat körforgását tükrözi, hogy az akkoriban elsütött maszkulin hangulatú szettjei a mai napig sikkesnek számítanak, ahogy az általa kedvelt minták is visszatértek a trendek élére. Tavasszal például újra felfut a férfias irányzat, ami a gengsztercsíkos blézerek, mellények, valamint a pizsamacsíkos ingek népszerűségét élteti, sőt, a nyakkendő nagy szerepet kap a hölgyek ruhatárában is. A háromrészes kosztümök, avagy a mellénnyel, blézerrel kombinált szoknyák vagy nadrágok jelenleg dobogós helyet foglalnak el a divatban, és ez a kockás anyagokról szintén elmondható.

A hatvanas-hetvenes évek kedvence, a cikcakkos motívum ismét visszakacsint tavasszal, Julia Roberts ezt is elegánsan és nőiesen viselte korábban. Az alábbi összeállításaiból bátran lehet inspirációt meríteni a tavaszi öltözékekhez.

Julia Roberts imádja a minták varázsát

Az elegáns megjelenésről a legtöbbeknek általában a letisztult, egyszínű szettek ugranak be elsőként. Tény, hogy a legkézenfekvőbb megoldás egy szimpla fekete ruha vagy monokróm, lágy színű kosztümszett viselése, azonban egy idő után könnyedén unalmassá válhat az egyszerűségre való törekvés. Julia Roberts trükkje, hogy menő mintákkal dobja fel a szimpla összhatást.

Bár az elegancia alapvetően a kifinomult ízlésről szól, a stílusos motívumok simán beleférnek a sikkes szettekbe. A színésznő gyakran választ feltűnő, mégis nőies és elegáns darabokat, amelyeket igencsak trükkösen visel. Itt egyértelműen látható, hogy a kosztümszett és a mellé társított oversize blézerkabát nem feltétlenül tartozik össze, az eredmény mégis hihetetlenül ízléses. Julia Roberts csupán a színek összhangjára figyelt, így érte el, hogy ne csorbuljon az összkép eleganciája.

Képek: Bryan Bedder/Getty Images for SeriousFun Children’s Network/Getty Images.

 

Természetesen a legdivatosabb, legtrendibb mintát sem mellőzi a ruhatárából. A kockás darabokat hihetetlenül egyszerű belecsempészni az elegáns szettekbe. A motívum nem kirívó, abszolút belesimul a letisztult összképbe és roppant ízlésesen variálható.

Képek: Kevin Mazur/Getty Images for CORE Gala/Theo Wargo/Getty Images for STARZ/Getty Images.

 

Julia Roberts a merészebb, feltűnőbb mintáktól sem riad meg, sőt, az élénk színekre sem mond nemet. Az eleganciáról a legtöbbeknek a fekete ugrik be elsőként, persze a szürke, a sötétkék, a fehér és a vajszín is a népszerűségi lista élén helyezkedik el. A színésznő azonban egy kicsit változatosabbá teszi a palettát, simán visel rikító pink motívumokkal díszített ruhát is, ami határozottan passzol az elegáns megjelenéshez. A kifinomult összkép tulajdonképpen leginkább a ruha fazonján és anyagán múlik ilyenkor. Julia Roberts a kiegészítőkre is nagyon figyel, mintás darabok mellé nem társít feltűnő ékszereket.

Képek: Roy Rochlin/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Bryan Bedder/Getty Images for SeriousFun Children’s Network/Getty Images.

Cikkfotók: Bryan Bedder/Getty Images for SeriousFun Children’s Network/Kevin Mazur/Getty Images for CORE Gala/Theo Wargo/Getty Images for STARZ/Roy Rochlin/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés