Ha a hátizomzat nem kellően edzett, sokféle ruhaproblémával szembesülhetünk. Bevág a melltartó, felbuggyan a bőr, és nem mutat jól a mély kivágás. Ha ismerős a helyzet, jegyezd meg az alábbi gyakorlatokat!

Különösen ülőmunka mellett, a hátizomzat hamar meggyengül, ami számos problémához vezethet. A hátizomzat ugyanis a helyes testtartást is elősegíti, így könnyű kikövetkeztetni, hogy minél erősebb, annál kisebb az esélye, hogy derékpanaszok vagy hátfájdalmak jelentkeznek.

Mindezeknél ugyan sokkal banálisabbnak tűnhet az a néhány esztétikai hiba, amit a renyhe hátizmok miatt kialakult petyhüdt bőr okozhat az öltözködésnél, de azért elég sok nőt zavar ez a jelenség is. Különösen most, amikor a láthatatlan melltartók és a hátul kivágott ruhák korszakát éljük, nagyon kínos tud lenni az innen-onnan kibuggyanó zsírpárna, illetve a lötyögő bőr. Ám edzőtermi bérlet híján is sokat tehetsz a hátad szépségéért és épségéért: végezd ezt a három feladatot napi rendszerességgel, és olyan ruhát vehetsz fel, amilyet csak akarsz!

 

  • Megosztás:
hirdetés