Megkezdődött a haute couture divathét, a divat fővárosát ismét ellepték a sztárok, modellek. A luxusmárkák szinte versengenek a figyelemért, a Balenciaga pedig elegánsan lopta el a show-t váratlan húzásával. Demna Gvasalia ezúttal nem csak a meghökkentő ruhákkal, hanem modellek között felbukkanó sztárokkal is meglepetést okozott. A kedvéért még Nicole Kidman is bevállalta a kifutót, sőt, a bemutatón kívül is népszerűsítette Párizsban a Balenciaga-stílust.

hirdetés

Ismét felpezsdült az élet Párizsban, mivel a héten elkezdődött a haute couture divathét. A luxusmárkák ilyenkor mindig exkluzív bemutatókkal készülnek. A ruhák mellett nagy szerep jut a meghívott vendégeknek és a legtöbb divatház a modellekre is nagy hangsúlyt fektet. A tervezők igyekeznek nagy meglepetést okozni, ez most Demna Gvasaliának sikerült a legjobban.

A Balenciaga bemutatója mindig tartogat pár izgalmas pillanatot, most a lenyűgöző szabásvonalak, a futurisztikus részletek és a manökenek közt felbukkanó ismert arcok fokozták az élmény megragadó hatását.

Nicole Kidman ezüstszínű ruhában ragyogott a Balenciaga kifutóján

Nicole Kidman ritkán modellkedik a kifutón, legtöbbször csak kampányokban szerepel, illetve a vörös szőnyegen csillogtatja meg remek divatérzékét és csalhatatlan ízlését. Éppen ezért okozott hatalmas meglepetést, mivel Demna Gvasalia kedvéért bevállalt egy sétát a párizsi bemutatón. Az 55 éves színésznő az esemény felénél tűnt fel váratlanul, Kim Kardashian bevonulását követve, és egy ezüstszínű, alufóliára hasonlító ruhát viselt fekete kiegészítőkkel.

Csodásan festett a futurisztikus kreációban, és olyan drámai eleganciával sétált végig a hófehér díszletben, hogy valósággal megbabonázta a közönséget. A show után egy dögös minire váltott a színésznő, melyben megvillantotta hosszú lábait. A csillogó ruhához különleges kiegészítőt választott: egy hatalmas napszemüveget, ami olyan mint egy szuperhősálarc.

 

A Balenciaga menő stílusát a divatbemutatón kívül is lelkesen népszerűsítette. A légyszemüveg kicsit szokatlan választás volt tőle, hiszen ő főként letisztult, elegáns darabokat visel. Ám remekül állt raja, a stíluskavalkádba pedig bőven belefért. Az biztos, hogy nem maradt vele észrevétlen. Egy lezser összeállítást is elsütött ezzel a feltűnő kiegészítővel, a farmer, a top, és a napszemüveg is a Balenciaga repertoárjából való.

A Balenciaga bemutatója sok izgalmas pillanatot tartogatott, az anyagpazarló megoldások, fémes részletek és váratlan szabásvonalak elvarázsolták a közönséget. Sztármanökenekből sem volt hiány, Naomi Campbell, Bella Hadid, Dua Lipa és Kim Kardashian is kifutóra lépett.

 

Kiemelt kép: Emma McIntyre / Getty Images. 

Képek a cikkben: Jacopo M. Raule / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés