Nicole Kidman minden alkalommal magára vonzza a tekintetet, kifogástalan ízlését pedig a hétköznapi stílusa is abszolút tükrözi. Az 55 éves színésznő nem tolja túl a flancot, szimpla alapdarabokat kombinál, mégis van valamiféle stílusesszencia a megjelenésében, amitől az összkép rendkívül nőiesnek hat. Érdemes ellesni tőle pár öltözködési praktikát, apróságokkal éri el, hogy a téli szezonban is sikkes, divatos szettekben menjen az utcára.

hirdetés

Nicole Kidman hétköznapi stílusa roppant inspiráló

Nicole Kidman nem tud hibázni, ha divatról van szó. A nőies stílus koronázatlan királynője, fantasztikus tehetsége mellett kifogástalan megjelenésével éppúgy lenyűgözi a rajongókat. A vörös szőnyegen minden alkalommal csodálatos, káprázatos estélyikben tündököl, ám a hétköznapi öltözékeivel szintén bebizonyítja, hogy igencsak kifinomult stílusérzékkel rendelkezik.

Ügyesen trükközik a különböző rétegekkel, nagyon figyel a fazonpárosításokra. A csinos, nőies téli öltözködésnek tulajdonképpen ez az alapja, hiszen a felhalmozott ruhaanyagok és a rosszul megválasztott kombinációk könnyedén szélesíthetik az alakot, lerombolhatják a finom, elegáns kisugárzást.

A gyönyörű színésznő imádja a hosszabb szövetkabátokat, melyeket rendszerint hosszú szárú csizmával párosít. A műszőrme verzióktól sem zárkózik el, melyek kifejezetten nőiessé teszik a külsőt. Nagyon figyel a ruhák és a kiegészítők tónusára, a színek minden alkalommal passzolnak, ettől válik olyan egységessé, letisztulttá az eredmény. Nem kellenek puccos táskák, ultradrága csizmák ahhoz, hogy sikkessé váljon a megjelenés, elegendő a stílusok, a fazonok és az árnyalatok kombinálhatóságát előtérbe helyezni.

Képek: GVK/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

 

Képek: JB Lacroix/WireImage/Getty Images.

 

Nicole Kidman még egy pufidzsekit is tud elegánsan és nőiesen viselni. A finom kiegészítőkkel éri el, hogy az alapvetően lezserebb, sportosabb kabát is könnyed, sikkes viseletté váljon.

Képek: Neil Mockford/GC Images/Getty Images.

 

A szezon sztárja egyértelműen a kötött pulcsi és a kardigán, azonban ezekből célszerű néhány feltűnőbb, különlegesebb darabot választani. Az 55 éves színésznő remek érzékkel variálja a téli időszak kulcsdarabjait, extrémebb felső ide vagy oda, az összkép mégis elegáns és nőies marad.

Képek: Ray Tamarra/FilmMagic/Getty Images.

 

A filmvásznon is mindig sikkes

Noha számos esetben egészen más karaktert kell felvennie a színészeknek, mint amilyenek ők maguk, Nicole Kidman esetében több olyan szerep volt már, amikor az általa alakított szereplő stílusa nem állt olyan nagyon távol az ő személyes ízlésétől. A Tudhattad volna című sorozat forgatásán több fotó készült róla, ahol fantasztikus téli szettekben jelent meg. A gyönyörű kabátok és a sikkes, csinos kiegészítők simán beleférnének a színésznő hétköznapi ruhatárába is.

Képek: James Devaney/GC Images/MediaPunch/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

 

Képek: James Devaney/GC Images/Getty Images.

 

Kiemelt kép: James Devaney/GC Images/Getty Images.

Cikkfotók: Neil Mockford/GC Images/Ray Tamarra/FilmMagic/GVK/Bauer-Griffin/GC Images/MediaPunch/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés