Azt már megszokhattuk, hogy Cannes vörös szőnyegén gyönyörű ruhák sorakoznak fel, ám az előnytelen vagy túlgondolt megoldások éppúgy becsúsznak a repertoárba. Ebben az évben nem történt emlékezetes divatbaki, ám néhányan kissé túltolták a testrészek villantását, de a szabásvonal megválasztása éppúgy problémát okozott néhány nő számára. Ezek a ruhaválasztások eléggé félrementek, képeken mutatjuk a cannes-i filmfesztivál megkérdőjelezhető darabjait.

hirdetés

Ha cannes-i filmfesztivál, akkor a filmalkotások után rögtön mindenkinek a csodálatos, kifinomult ruhadarabok ugranak be első körben. A nívós esemény alkalmával számos nő csillantja meg hibátlan stílusérzékét, idén például Eva Longoria vitte a prímet, de Julia Roberts és Anne Hathaway sem panaszkodhat a dicséretek számát illetően. Néhányan azonban kissé túlgondolták a ruhaválasztást, s bár ízléstelennek vagy közönségesnek nem neveznénk ezeket a darabokat sem, valahogy nem illettek bele a miliőbe, hiszen ez az esemény nem a kacér és merész öltözékek színtere.

Cannes vörös szőnyegén idén a villantásból űztek sportot egyes hírességek, miközben az előnytelen szabású ruhadarabokból sem volt hiány. A galériában megtekintheted, kik nyúltak mellé a fazonnal.

 

Előnytelen és furcsa ruhák is megjelentek Cannes vörös szőnyegén

Míg egyeseknek a ruha szabása okozta a vesztét, mások egy kicsivel többet mutattak a kelleténél. Olyan is előfordult, hogy sem előnytelen vonalvezetésről, sem pedig közönséges villantásról nincs szó, egyszerűen csak nehezen értelmezhető a ruhaválasztás miértje. Manapság egyre halványodnak a határok a divatban, minden mindennel divatos és sikkes. A hírességek ráadásul pillanatok alatt trendet teremtenek a furcsa összeállításokkal is.

Tallia Storm élénk ruháját például nem igazán tudjuk hova tenni. A 23 éves énekesnő alapvetően szép és csinos szetteket válogatott az eseményre, ám ez inkább tűnik egy karneváli szerelésnek, nemigen passzol a cannes-i filmfesztivál kifinomult hangulatához. Couture ide vagy oda, érdekes választás ez a darab.

 

Adriana Lima felbuzdult a Rihanna-stíluson, ő maga is előszeretettel választ pocakvillantós kreációkat, melyek óriási hangsúlyt fektetnek szépen domborodó hasára. Ez a ruha határeset, nem neveznénk ízléstelennek, ám a legtöbb divatrajongónál még ez is kiverte a biztosítékot. Míg korábban a várandósságot ízlésesen és diszkréten igyekeztek kiemelni, Rihanna új trendet teremtett, amire a negyvenéves szupermodell sem tudott nemet mondani.

Igaz, manapság már nem csak a mindent takaró sátorszerű, vagy a konszolidált mell alatt húzott fazonok jelentik a kismamadivatot, számos testhezálló és nőiesen trendi darab lát napvilágot, ám ez a háremhölgyek lenge öltözékét megidéző, hastáncosokra jellemző fazon igazán direkt módon fedi fel a várandós modell bájait.

 

Kiemelt kép: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images.

Cikk képei: Lionel Hahn/Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Gareth Cattermole/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés