Marion Cotillard az egyik legnépszerűbb francia színésznő, így nem hiányozhat a cannes-i filmfesztiválról. A 46 éves színésznő szokásához híven remekül festett, ám kivételesen félredobta a klasszikus fazonokat, és sikkes miniben lejtett végig a francia Riviérán.

hirdetés

Marion Cotillard sok éve kitűnik a tömegből sikkes összeállításaival. A francia színésznő remekül variálja megjelenésében az elegáns, letisztult és a laza darabokat. Vérében van a lezser elegancia, így még egy hétköznapi farmerből is képes kihozni a maximumot. Nem szereti a flancolást, sosem bonyolítja túl a dolgokat, ennek ellenére mindig lehengerlő összeállításokban mutatkozik.

Marion már jó ideje a Chanel reklámarca, tavaly óta ő népszerűsíti az ikonikusnak számító Chanel Nr. 5 illatot. Ezzel a színésznő Marilyn Monroe és Gisele Bündchen nyomdokaiba lépett. Szorosan kötődik a francia divatházhoz, az utóbbi időben mindig részt vett a bemutatókon, a vörös szőnyeges eseményeken pedig rendszerint Chanelben jelenik meg.

A múlt héten kezdődött el a cannes-i filmfesztivál, Marion Cotillard pedig nem hiányozhatott a vörös szőnyegről. Minden évben elkápráztatja a fotósokat lehengerlő megjelenésével, hiszen legtöbbször klasszikus darabokat választ, melyek kifinomultan egyszerűek, mégis felerősítik nőiességét. Most azonban eltért a tőle megszokott sémától, ugyanis visszafogott szabások helyett falatnyi sortokban és miniruhákban mutatkozott az eseményen, ám az összkép nagyon is eltért a közönségestől.

Marion Cotillard miniben is szuper elegáns: a színésznő feltűnést keltett Cannes-ban

Marion új filmjének a premierjét Cannes-ban tartották, a Brother and Sister című francia alkotásban ő játssza az egyik főszerepet. Emellett produkciós céget alapított, aminek a középpontjában a fiatal tehetségek állnak. Ennek kapcsán több rendezvényen is részt vett. Az összes alkalomra rövid ruhát választott, és remekül festett.

A francia színésznő nem meglepő módon a Chanel kínálatából választott, az első darab, amit viselt, egy mintás, hetvenes éveket idéző ruha volt, amit a francia márka tavaszi-nyári kollekciójából szemezgetett ki. Roppant feltűnő, hiszen maga a kreáció patchwork technikával készült, csíkos inggel és pöttyökkel kiegészítve. Nem túl rövid, szolidan ugyan, de kivillannak a színésznő formás lábai.

 

A következő miniruha egy ezüstösen csillogó darab volt, amit a 2018-as haute couture kollekcióból választott. Kifejezetten elegáns darab, amit a színésznő egy vagány motoros csizmával dobott fel. Így elvette a szerelés túlzott eleganciáját, és egy kifejezetten vagány, laza, modern összeállítást komponált meg. Ez a stílus remekül passzol a hírességhez, aki imádja a lezser eleganciát.

 

A utcán is sikkes szerelésben flangált, melyet szintén a Chanel készített. Ez a szett igazán formabontó, hiszen a klasszikus kabáthoz egy apró, csillogó rövidnadrágot kapott fel a színésznő. Ezzel a húzásával megidézte a hetvenes évek hangulatát, hiszen a diszkókorszakban imádták az efféle feltűnő darabokat. A fehér keretes napszemüveg csodás harmóniát teremt, visszahozza a hatvanas évek játékosságát.

 

A vörös szőnyegre is izgalmas darabban érkezett, az áttetsző anyagból készült overall a Chanel Cruise kollekciójából származik, a kreáció pár héttel ezelőtt debütált a kifutón. Kifejezetten merésznek számít, Marion mégis nőiesen, kifinomultan viseli a rövid darabot. A piros gombokat vörös rúzzsal emelte ki a sminkese, így megfelelően izgalmas, mégis visszafogott lett az összhatás.

 

Marion Cotillard valódi francia nő, aki láthatóan imádja a miniszoknyákat, és tudja is őket viselni. Belülről fakadó eleganciájával remekül ráerősít az efféle kétélű kreációk finom nőiességére. Bár az ultrarövid fazonok szexisek, a Chanel alkalmi darabjai kifejezetten ízlésesen viselhetők, de a bohém oldalukat is elő lehet csalogatni. A kiegészítők összhangja, valamint a smink remekül illeszkedett az összeállításokhoz, így egyetlen egy alkalommal sem esett túlzásba a rövid szoknyákkal, ruhákkal.

 

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images. 

Képek a cikkben: Pierre Suu, Joe Maher, Lionel Hahn, Daniele Venturelli, Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés