Az idei Met-gála körül is hatalmas volt a felhajtás, a legszebb ruhák minden divatrajongó képzeletét felülmúlták. Lássuk, kik viselték a legemlékezetesebb estélyiket a már jól ismert adománygyűjtő eseményen.

hirdetés

A szokásokhoz igazodva idén is május első hétfőjén rendezték meg a Met-gálát, ahol minden a divatról, a pompáról, na és persze az adománygyűjtésről szól. A legtöbb vörös szőnyeges eseményen fókuszba kerülnek a ruhák, ám ilyenkor valóban a csodás kreációkra szegeződik minden tekintet.

Azt gondoltuk, hogy a tavalyi estélyiket már nem lehet felülmúlni, ugyanis Blake Lively olyan mesés darabban érkezett, amivel abszolút beírta magát a divattörténelembe. Nos, az idei gála sem okozott csalódást, a vendégek igencsak kitettek magukért, amikor ruhát választottak a nívós estélyre.

A legszebb ruhák az idei Met-gála vörös szőnyegén

Minden évben már jóval az esemény előtt közhírré teszik a Met-gála témáját. Idén Karl Lagerfeld munkásságát választották, ami egyébként sokakban hatalmas felháborodást keltett. A tervező gondolatait, elveit sokan megkérdőjelezik, miközben az általa megálmodott darabok valóban divattörténelmet írtak, így a tervező igencsak megosztónak számít.

Várható volt, hogy a repertoár igencsak változatos és izgalmas lesz, ugyanis Lagerfeld tervezői evolúciója is hihetetlenül lenyűgöző volt. Arra természetesen mindenki számított, hogy sok-sok Chanel kreációval lehet majd találkozni a Met-gála vörös szőnyegén, ugyanis a német divattervező egészen a nyolcvanas évekig visszanyúlóan az ismert luxusmárkának dolgozott.

Szinte mindenki fekete-fehérben érkezett az eseményre, bár voltak, akik bevállalták a merészebb, feltűnőbb árnyalatokat. A monokróm, letisztult összkép hihetetlenül izgalmassá tette a vörös szőnyeges bevonulást, most aztán tényleg bebizonyosodott, hogy az egyszerű színek is egészen más formát ölthetnek a különböző stílusú, fazonú darabok segítségével.

Képeken mutatjuk az idei Met-gála legszebb estélyi ruháit:

 

Nehéz lenne egyetlen hírességet kiemelni idén, aki abszolút elvitte a showt. Jennifer Lopez nem sokat bízott a képzeletre, mégis roppant elegánsan érkezett az idei Met-gálára. A legtöbben Penélope Cruz választását dicsérik, aki lenyűgözően festett a fehér estélyiben. A galériában látható kreációk mindegyike különleges volt és tökéletesen passzolt az est tematikájához, valamilyen formában minden vendég emlékezetessé tette a gálát.

Cardi B például sokkolóan más volt, mint egyébként, tőle leginkább a merész, sokat mutató szetteket szokhatta meg a nagyközönség, ezúttal azonban kifejezetten sikkes volt. A rapper nem először villantotta meg, hogy csodás érzéke van a divathoz. Fantasztikusan hozta a tematika elvárásait, elképesztően csinos volt ebben a mesés ruhában. Ezüstös hajával, a fehér, keményített gallérral és a fekete nyakkendővel Karl Lagerfeld ikonikus megjelenését idézte meg.

Kiemelt kép: Mike Coppola/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés