Ahogy minden vörös szőnyeges esemény, úgy a Golden Globe-gála is részben a különleges estélyi ruhák felvonultatásáról szól, amelyek közül a legszebb kreációk sokáig emlékezetesek maradnak. Bár tény, hogy alapvetően a díjakért érkeznek a hírességek, a divatimádók számára legalább akkora izgalommal jár egy ilyen estély. A felhozatal idén sem okozott csalódást, az ismert nők szebbnél szebb ruhaalkotásokban jelentek meg.

hirdetés

A 80. Golden Globe-gála vörös szőnyegén ezek voltak a legszebb ruhák

Idén 80. alkalommal rendezték meg a Golden Globe-gálát. A tavalyi évvel ellentétben most megtartották a vörös szőnyeges bevonulást, minden a megszokott rend szerint zajlott, aminek nemcsak a film-, valamint sorozatrajongók, de a divat szerelmesei is örülhettek. Az estély a díjazottak szempontjából, valamint a divatos ruhák terén éppen annyi izgalmat tartogatott. Az eseményt ismét Beverly Hillsben tartották, ami már önmagában meghatározta az est fényét. A csodás kreációk, látványos estélyik csak még tovább fokozták a csillogó hangulatot, a gyönyörű sztárok idén sem okoztak csalódást választásaikkal.

A galériában összeválogattuk a 2023-as Golden Globe-gála legszebb ruháit. Salma Hayek abszolút elvitte a show-t a csinos, átlátszó estélyivel, Rihanna pedig mindenkit meglepett visszafogott megjelenésével.

 

A fantasztikus ruhák dömpingje, mondhatni, várható volt, ugyanis olyan hírességek neve szerepelt a jelöltek listáján, akikről mindenki pontosan tudja, hogy kifinomult stílusérzékkel rendelkeznek. Olyan sztárok jelentek meg a vörös szőnyegen, mint Margot Robbie, Lily James vagy éppen Jamie Lee Curtis.

A filmdráma kategóriában a legjobb női főszereplőnek járó díjat Cate Blanchett zsebelte be, aki nem tudott részt venni az eseményen, ami nagy kár, tekintve, hogy a színésznő rendszerint fantasztikus ízléssel válogat az estélyik között. Zendaya, aki szintén minden alkalommal elviszi a show-t a vörös szőnyegen, ugyancsak távolról figyelte az eseményeket, ám ő is örülhetett, hiszen díjazták az Eufória című sorozatban nyújtott fantasztikus játékáért.

Idén kissé furcsa helyzet alakult ki, ugyanis volt még egy díjazott, aki nem vett részt az átadón. Amanda Seyfried A kibukott című sorozatban nyújtott alakításáért nyert díjat. A gyönyörű színésznő rajong a divatért, több márkával is együttműködik. Így nem csak a filmrajongók, a divat szerelmesei is szomorúan vették tudomásul, hogy az idei Golden Globe-gálán nem láthatták gyönyörű estélyiben vonulni.

Kiemelt kép: Matt Winkelmeyer/FilmMagic/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés