Javában zajlik a cannes-i filmfesztivál, amiről Julia Roberts sem hiányozhat. A színésznő pár napja érkezett meg a francia Riviérára, megjelenésével pedig ismét elbűvölt mindenkit.

hirdetés

Julia Roberts legutóbb 2016-ban tette tiszteletét Cannes-ban, így ez számára a nagy visszatérés. Az 54 éves színésznő most sem okozott csalódást, már első este két lenyűgöző szerelésben is megmutatta karcsú alakját. Semmit sem bízott a véletlenre, ismét bevetette kedvenc stílustrükkjét, és nadrágkosztümöt húzott.

Julia már évtizedek óta rajong a sikkes kétrészes szettekért, elsőként 1990-ben, a Golden Globe-gálán viselt maszkulin összeállítást. Akkor egy szürke nadrágkosztümöt öltött magára, amit fehér inggel, nyakkendővel kombinált. Azóta már rengetegszer láthattuk efféle összeállításban, legtöbbször csak a szabásvonalakat variálja.

Julia Roberts visszatért a cannes-i filmfesztiválra

Cannes-ban sem tért el a megszokottól, jól bevált klasszikust választott. Egy fekete, szmokingszabású overallt viselt, amit lefelé szűkülő nadrágszárakkal kombinált a Louis Vuitton tervezőcsapata. A nadrágkosztüm szabása roppant egyszerű, a fényes anyagból készült hajtóka teszi izgalmassá. Felül egy rövid fazonú blézer hatását kelti, ám az egész kosztüm egybeszabott.

 

A rövid fazonú blézernek igazán mély a kivágása, ezért egy 100 karátos, sárga gyémántból készült, Chopard nyakékkel egészítette ki a stylistja.

Ám az est itt még nem ért véget, Julia Roberts a Chopard gálavacsoráján vett részt, és egy újabb klasszikust viselt. A Dior Bar Jacket névre keresztelt fazonját öltötte magára, amit fekete tüllszoknyával kombinált. A letisztult összeállításhoz gyémántbrosst viselt, ezt is a Chopardtól választotta. Julia mindkét szerelésben lenyűgözően festett!

 

Kiemelt kép: Lionel Hahn / Getty Images. 

Képek a cikkben: S. Granitz/WireImage, Lionel Hahn, Daniele Venturelli / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés