A neves divatházak még januárban lefektették az őszi-téli divat irányvonalait, az izgalmas kollekciókhoz pedig folyamatosan érkeznek az inspiráló kampányfotók. A nagy márkák minden szezonban megpróbálnak érdekfeszítő fotósorozatokkal előrukkolni, melyekhez a legnagyobb neveket szerződtetik le. Naomi Campbell idén több kampányban is feltűnik, a Boss letisztult felvételein semmi körítést nem kapnak az őszi divatdarabok, a gyönyörű szupermodell ízlésesen oldotta meg a figyelemfelkeltő villantást.

hirdetés

A nyári melegtől még pár hétig biztosan nem kell elbúcsúzni, viszont a divat frissülése nem várat magára, így egyre több üzletben lehet találkozni a következő szezon befutó darabjaival. A nagy divatházak már év elején bemutatták az izgalmas repertoárokat, melyek nőies fazonmegoldásokban, elegáns szabásokban és retró elemekben bővelkednek. Az előző évekkel ellentétben most nem a nyolcvanas-kilencvenes évek fazonjai kapják a főszerepet, inkább a hetvenes évek extra nőies kreációit elevenítették fel a tervezők.

Előtérbe kerülnek a ’70-es évek letisztult fazonjai: Naomi Campbell és az őszi divat

A múltidéző hangulatú kreációkat karizmatikus modellek népszerűsítik. Naomi Campbell igencsak kapós lett az elmúlt évben, a Marc Jacobs mókás, vidám divatanyaga után most a Boss letisztult felvételein is feltűnik.

Az 52 éves szupermodell pályája manapság is elképesztő lendülettel szárnyal. Sorra tűnik fel az egyes divatanyagokban, rendszeresen szerepel divatbemutatókon és magazinok címlapján. A híresség kisebb kihagyásokkal cirka 35 éve van a szakmában, és ezalatt egy csipetnyit sem veszített nőies kisugárzásából. A neve már önmagában is garancia a sikerre, nincs szükség nagy faksznira ahhoz, hogy kitűnjön a sorból.

 

Naominak nem kell meztelenre vetkőznie ahhoz, hogy fetűnést keltsen. A Boss őszi kampányában csak a hosszú lábait villantja meg, mégis piszkosul szexi. A manöken egy bolyhos műszőrme kabátot visel, ami sejtelmesen szétnyílik a combjai felett.

Egy másik dögös felvétel is készült a modellről, itt elegáns nadrágkosztümben látható, melynek zakóját melltartó nélkül vállalta be. Ez a kreáció az őszi-téli szezon egyik nagy kedvence lesz, az ízléses villantás pedig a vörös szőnyegen elterjedt sikkre utal, hiszen sok sztár keveri szexi részletekkel a maszkulin hatású fazonokat.

 

A kreatív csapat láthatóan nem szerette volna mindenáron arra kiélezni a hangsúlyt, hogy Naomi Campbell milyen észbontóan dögös. Így is egyértelmű, hogy remek formában van a modell, aki bár cseppet sem szégyenlős, igyekszik ízléses vonalon maradni a szexi fotókkal. A villantásai cseppet sem erőltetettek vagy tolakodóak, a jó ízlés határain belül vannak.

A kampányfotókon Kendall Jenner is feltűnik, aki úgyszintén letisztult, hetvenes éveket idéző darabokban látható. Főként minimalista kreációk kerülnek terítékre a Boss reklámanyagában, melyek az őszi-téli szezon nagy kedvencei. A színvilág ehhez idomul: fekete, bézs és fehér holmikat csíphetünk el a kampányban.

 

Az őszi divat remekül lavírozik az egyes stílusok között, a tervezők pedig nagy fókuszt helyeznek a hetvenes évek nőies fazonmegoldásaira. Ám a modern részletek sem hiányozhatnak, melyek apró elemként jelennek meg az összképben. A két irányvonal elegye izgalmassá varázsolja az új kollekciót.

 

Kiemelt kép: Kristy Sparow / Getty Images. 

Képek a cikkben: David Sims / BOSS. 

  • Megosztás:
hirdetés