Bár a nyár kezdetén általában hallani sem akarunk az őszi-téli szezonra hangoló kollekciókról, Naomi Campbell ütős szettjét valahogy nem lehet figyelmen kívül hagyni. A Marc Jacobs márka egy finom kis poént sütött el ősz eleji kampányában.

hirdetés

Nem véletlen, hogy Naomi Campbell még manapság is felkapott manöken, hiszen mindig képes megújulni, új oldalát mutatni. Az 52 éves modell több mint harminc éve van a szakmában, szinte az összes márkának dolgozott már, és megszámlálhatatlan fotósorozat készült róla. Bár a karrierjében volt egy kisebb törés, ami részben a magánéleti botrányainak köszönhető, azóta még nagyobb erőbedobással dolgozik, népszerűsége pedig ismét szárnyal.

Naomi kétségkívül ikonnak számít a divatszakmában, bármit el lehet adni a nevével, ám nem ez az egyetlen indok, amiért rajonganak érte. Bármilyen szerep jól áll neki, és nem okoz neki problémát, ha egyik pillanatban még dögös dívának kell lennie, percekkel később fitneszimádóvá kell alakulnia. A fotózások során mindig beleéli magát az adott karakterbe. Az elmúlt évtizedekben már sok szerepben láthattuk, most pedig a humoros, kicsit viccesebb oldalát sikerült megcsillogtatnia.

Naomi Campbell az egyik kedvenc márkája kedvéért öltözött karácsonyfának

Naomi Campbell a Marc Jacobs őszi-téli kampányának az arca, a márka és a modell között már régóta szoros a kapcsolat. Marc Jacobs először a kilencvenes évek derekán találkozott a szupermodellel, aki szinte azonnal lenyűgözte. Azóta többször is dolgoztak már együtt, Naomi rendszeresen feltűnik a divatkampányokban.

Most nem a szexi, végzet asszonya oldalát hangsúlyozták ki, inkább játékosra vették a figurát. Az új táskák mellett feltűnnek az őszi kollekció darabjai, a szezonváltásra tervezett kreációkat viseli a modell. A sikkes fazonok mellett feltűnnek mókás kiegészítők és elemek is. Az egyik felvételen a márka ikonikus táskája jelenik meg sövényként. Ha ez nem lenne elég, akkor Naomi még egy tollas boát is bevállalt.

 

A legnagyobb meglepetést ez az ezüst ruha okozza, ami épp úgy fest, mint az áruházi karácsonyfák a nyolcvanas években. Naomiról ezen a képen már csak a mutatós üvegdíszek hiányoznak. A kissé meglepő szerelést egy narancsszínű kiskabáttal és a Marc Jacobs táskáival, kiegészítőivel koronázták meg. A végeredmény egészen mókás lett, a manöken ezüstfenyőként tündökölve áll a nappali közepén.

 

A felvételeket Larissa Hofmann fotós készítette a Marc Jacobs számára. A környezet, díszlet olyan, mint egy fantáziavilág, melyben a divat és a humor kézen fogva jár. A divatfotók lazaságára Naomi szintén ráerősít, abszolút természetességgel mozgott a kamera előtt, mellőzve a mesterkélt pózokat. Naomi Campbellnek nagyon jól áll ez a visszafogott, kicsit játékos stílus, reméljük, még sokszor láthatjuk így.

Kiemelt kép: Gisela Schober / Getty Images. 

Képek a cikkben: Larissa Hofmann / Marc Jacobs. 

  • Megosztás:
hirdetés