Naomi Campbell nem lassított a tempón az utóbbi években. Sorra szerepel a reklámkampányokban, és a fotózásokat sem hanyagolja. Elképesztő formában van, látszik, hogy rengeteget edz, ezért egy percig sem tétovázott, hogy megmutassa az izmos lábait.

hirdetés

Naomi Campbell a nyolcvanas évek végén tűnt fel a divatvilágban, a tervezők, ügynökök pedig azonnal felfigyeltek a különleges adottságokkal rendelkező fiatal lányra. A manöken éveken keresztül az egyik legfelkapottabb arcnak számított a szakmába, vagyonokat keresett, és mindenki vele szeretett volna dolgozni.

A szórakozást, féktelen bulizást sem vetette meg, a bulvársajtó éveken keresztül a botrányaitól volt hangos. Kifejezetten egészségtelen életet élt, nem figyelt a mozgásra, és jó barátságot ápolt az alkohollal. Ez idővel az állóképességén, testén és az arcbőrén is meglátszott. Ezért Naomi drasztikus életmódváltásba kezdett. Sokat edz, tápanyagokban, vitaminokban gazdag étrendet követ, emellett odafigyel a pihenésre.

Az életmódváltás bevált, hiszen 51 évesen elképesztő formában van. Már nemcsak légiesen karcsú, mint a kilencvenes években, hanem sokkal inkább szálkás, izmos. Éveket letagadhatna a valódi korából, így a karrierje ismét szárnyal.

Naomi az elmúlt években ismét a legfoglalkoztatottabb modellek közé került. Nemrég a British Vogue címlapján láthattuk, illetve a divathétről sem hiányozhatott. Most pedig a Balmain új darabjait népszerűsíti Carla Brunival közösen.

Naomi Campbell megvillantotta az izmos lábát a divatkampányban

Naomi az elmúlt években többször is feltűnt a francia luxusmárka kampányaiban, így már megszokott arcnak számít. Ősszel szintén felbukkant a divatház bemutatóján, akkor a tervező jubilálását ünnepelte. A tavaszi-nyári kollekció fotóin pedig megvillantja az izmos, szoborszerű alakját.

A manöken még manapság sem szégyenlős, remek formában van, ezért simán beleférnek nála a mélyebben dekoltált darabok vagy a rövid ruhák. Utóbbit öltötte magára a fotózás kedvéért. A testszínű kreáció igazán rövid, hiszen még a feneke is kivillan belőle. A pózban nagyszerűen látszik az izmos, tónusos lába.

A piros, sejtelmes anyagból készült ruha nagyszerűen kiemeli a vonalait, mégsem mutat túl sokat. Ezen a felvételen talán még szexibb, mint a villantós ruhában. Bár a képeken a ruhák a fontosak, a szupermodell mégis ellopja a reflektorfényt.

Naomi Campbell mellett Carla Bruni és Lara Stone is feltűnnek a divatkampányban. Az egykori francia first lady szintén régóta dolgozik együtt a márkával, most pedig szokatlanul bevállalós darabban pózol a kamera előtt.

A manökenek megtestesítik mindazt a magabiztosságot, szexiséget, ami a márka számára fontos. A Balmaint mindig is a nőiesség jellemezte, ez az utóbbi években egy csipetnyi extravaganciával egészült ki. Olivier Rousteing szereti a különleges fazonmegoldásokat, miközben odafigyel a nőies vonalakra és az ízlésességre. Ettől válik mindig nagyon különlegessé a divatház kínálata.

 

Kiemelt kép: Kristy Sparow / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés