Naomi Campbell a tavaszi trendek meghatározó stílusjegyeit mutatja be a fotókon. A címlapon a következő szezon legütősebb, legdivatosabb darabjait viseli, és elképesztően jó formában van.

hirdetés

Lassan magunk mögött tudhatjuk a telet, ilyenkor a legtöbben már a tavaszi trendek felé kacsingatnak. Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen aki időben felkészül a következő szezonra, olcsóbban megszerezheti a legtrendibb darabokat, ráadásul a menő fazonokat még nem is kapkodják el az üzletekből.

A különböző divatmagazinok is megérezték a tavasz szelét. Lassacskán debütálnak a márciusi címlapok és divatanyagok, amelyek sejtetik az idei szezon legerősebb trendjeit. Az 53 éves Naomi Campbell ismét karrierje csúcsán van, éppen olyan energikus tempót tol, mint a kilencevenes években. Nem meglepő, hogy az Elle őt kérte fel az első tavaszi címlaplánynak. A menő, sikkes összeállítások mellett megjelenésével is megragadja a figyelmet. Mintha rá másképp hatna az idő, ugyanolyan topformában van, mint pályája kezdetén.

Csodás fotókon Naomi Campbell: íme, a legerősebb tavaszi trendek

A tavaszi trendek választéka elképesztően széles idén, a letisztult sikktől az extravagánsig, minden terítékre kerül. Már az év elején az új szezon sikkes darabjairól szólt minden, ám most, hogy közeleg a tél vége, nem meglepő módon a divatmagazinok is fókuszba helyezték a legújabb fazonokat. Szép lassan megjelennek a márciusi borítók, s valószínűleg mindenki egy igazi ikonnal szeretné bevezetni a szezonváltást. A brit Elle Naomi Campbellre bízta a feladatot, aki egyszerre vagány, nőies és dögös a fotókon.

A modell immár kétgyermekes anyuka, és bár bevallása szerint logisztikázni kell a feladataival, a munkáját sem szorítja teljesen háttérbe. A gyermekei az elsők nála, ám, hogy bírja energiával, igyekszik eleget tenni az edzéseknek, és ez meg is látszik rajta, kirobbanó formában van. A kilencvenes évek után úgy tűnik, hogy a karrierje ismét a csúcson pörög, 53 évesen dögösebb, mint valaha. A gyönyörű Naomi laza, hanyag egyszerűséggel népszerűsíti a tavaszi trendeket az Elle fotósorozatában, semmi extrát nem csinál, mégis nagyon nőies a képeken.

Már korábban is beszámoltunk arról, hogy idén az ultra mini rövidnadrágok népszerűsége jelentősen megnő majd. A stylistok alaposan fel is hívják a figyelmet a tavasz egyik legerősebb trendjére, Naomi ugyanis egy extra rövid farmersortban állt modellt a magazinnak. A szett egyáltalán nem extra vagy különleges, szimpla alapdarabokból épül fel, a forrónadrág azonban abszolút elviszi a hátán a nőies, dögös megjelenést.

Az oversize fehér ingek népszerűsége nem okoz nagy meglepetést mindazoknak, akik nyomon követik az aktuális divatot. Az egyszerű, mégis elegáns és nőies darabokkal idén tavasszal sem lehet majd mellényúlni, Naomi Campbell pedig egyáltalán nem gondolta túl az összhatást.

A virágzó maszkulin trend fazonjai és a klasszikus fekete-fehér árnyalatok szintén feltűnnek a repertoárban. A fodrász és a sminkes semmit nem tolt túl. A szupermodell maga a megtestesült elegancia és nőiesség, nincs szüksége látványos cicomára ahhoz, hogy minden tekintet rászegeződjön.

És hogy miért is szárnyalja túl Naomi Campbell 2024-ben egykori önmagát? Idén február 15-én debütál a Naomi X Boss kollekció, miközben egy múzeumban egy róla szóló kiállításra készülnek, Naomi címmel. Hosszú, majdnem negyvenéves pályafutásának retrospektívája lesz látható, ami, lássuk be, nem kis dolog a modellszakmában. 53 évesen nemcsak hihetetlenül jól néz ki, de abszolút igyekszik maradandót, emlékezeteset alkotni az utókor számára.

Kiemelt kép: Tim P. Whitby/Getty Images for The Red Sea International Film Festival/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés