Az 51 éves Naomi Campbell bomba formában van, legújabb divatfotói úgy hatnak, mintha a szupermodell húszas éveiben készültek volna. Bár nem kímélte a retus, szimpla utómunkával képtelenség lenne ilyen szexivé faragni, Naomi javarészt saját magának köszönheti, hogy jobban néz ki, mint valaha.

hirdetés

Naomi Campbell pályafutása valamikor a nyolcvanas évek második felében kezdődött, és még mindig töretlenül ível felfelé. A kilencvenes években topmodellé avanzsált fiatal lány nem vetette meg a féktelen szórakozást, akkoriban nemigen foglalkozott azzal, hogy a hajnalokba nyúló bulik majdan milyen hatással lesznek a bőrére.

A gyönyörű modell idővel rájött, hogy a jó gének nem feltétlenül óvják meg a felgyorsult életstílus és a káros szenvedélyek nyomaitól, így gyökeresen átformálta a mindennapi életét, beleértve az étkezését is. Ötvenen túl nagyjából már mindent megbosszul a bőrünk, amit valaha elkövettünk ellene, amit a leggondosabb szépségápolással sem lehet kiküszöbölni, ha az életmód mit sem változik.

Naomi Campbell manapság már nagyon ügyel a napi ritmusára: a pihentető, kielégítő alvást, a rendszeres testmozgást, a súlyzós és állóképesség-javító edzéseket, valamint a tudatos, tiszta táplálkozást értékeli a legtöbbre a fiatalságmegőrzés terén, úgy érzi, ez a minimum, amit az egészségéért, a bőre szépségéért, az alakjáért és lelki egyensúlyáért tehet.

Úgy tűnik, a módszeres életmódváltása nagyon bevált, hiszen jó pár évet letagadhatna a korából, és csodásan kidolgozott alakkal rendelkezik.

Naomi Campbell 20 évesnek néz ki, ezek a divatfotók a karrierje elejét idézik

Naomi Campbell nem csupán fantasztikus formába hozta magát, konkrétan kiköpött mása húszéves önmagának. Erre nagy eséllyel a retus is rájátszik, ám a legprofibb utómunka sem lenne elegendő ahhoz, hogy ilyen gyönyörű, tónusos formákat faragjon.

A szupermodell nem takargatja szoborszépségű vonalait, rengeteget edz, aminek eredménye szembetűnő. Naomi Campbell teste nem csak feszes, hanem izmos és szálkás, mindeközben pedig roppant nőies.

Természetesen a fények, az árnyékolás mind-mind a kezére játszanak. Ezek az apró trükkök még inkább kiemelik kisportolt formáit.

A kilencvenes évek szupermodellje hihetetlenül szexi, ezt a hatást pedig a választott bőrhatású holmik csak még tovább fokozzák. A dögös összhatást Naomi Campbell már jól ismert, igéző tekintete különösen megdobja, a British Vogue fotói szinte életre kelnek. A modell frizurája, öltözékei és beállásai egytől egyig megidézik a kilencvenes évek hangulatát, sőt, szinte a huszonéves Naomit látjuk magunk előtt.

Az egykori szupermodellek nem aprózzák el a kampányokat

A kilencvenes évek szupermodelljei sorra rukkolnak elő fantasztikus kampányokkal, az 51 éves Naomi Campbell sem marad ki a sorból. Az elmúlt időszakban számos ismert márkával kollaborált, legutóbb a Lanvin kampányában villantotta meg hosszú lábait.

Bár a retussal itt sem bántak finoman, a gyönyörű modell eredeti vonásai egyértelműen felismerhetők. Manapság már nemigen találkozni olyan divatfotókkal, amelyekről lemaradna az utómunka, így maximálisan érthető, ha egy leheletnyit javítanak a tónusokon, a textúrán. Át lehet billenni ugyan a ló másik oldalára, Naomi Campbell fotói még nem lépik át a lélektani határt. Rajta egyszerűen nem fog az idő vasfoga, az ilyen mértékű korrigálás pedig bőven belefér, ha a divat világáról beszélünk.

 

Kiemelt kép: britishvogue/Casadei/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés