Carla Bruni az utóbbi időben ritkán fordult meg a kifutón, ám ez nem jelenti azt, hogy kijött volna a gyakorlatból. Az egykori szupermodell most a Balmain divatbemutatóján mutatta meg csodás alakját.

hirdetés

Carla Bruni a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb szupermodellje volt. Sorra kapta a felkéréseket, az összes jelentős divatmagazin címlapján szerepelt. Egyik bemutatóról sem hiányozhatott, emellett Gianni Versace kedvence volt.

Az 53 éves modell sokáig hanyagolta a modellkedést, mivel ő volt a francia first lady. Nem vonult vissza teljesen, ám sokkal ritkábban vállalt el divatkampányokat. Főként csak a hivatalos eseményeken csodálhattuk meg remek stílusát. Ám az utóbbi években egyre többször tűnik fel az ismert márkák reklámfilmjeiben, pár éve pedig a kifutóra is visszatért.

Carla Bruni túlragyogta a fiatal modelleket a divatbemutatón

Carla most a Balmain különleges bemutatóján keltett feltűnést. A francia divatház izgalmas repertoárral készül a tavaszi-nyári szezonra. Tíz éve vezeti a luxusmárkát Olivier Rousteing, aki egyedi látásmódjával teljesen megújította az elavultnak számító divatházat. Az új gyűjtemény feleleveníti az elmúlt évek legnépszerűbb kreációit, miközben hihetetlenül modern, friss és szexi.

A látványos bemutatót a szupermodell zárta, Carla egy gyöngyös, hímzett ruhát viselt, ami szemtelenül rövid volt. Korábban már piacra dobott egy hasonló kreációt a Balmain, az hatalmas siker lett, ezért ez igazán különleges darab a divatház számára.

 

A ruhakreáció nagyon látványos, ám a show-t mégis Carla Bruni lopta el a kifogástalan alakjával. A szupermodell elképesztő formában van, nagyon filigrán alkattal rendelkezik, a lábai vékonyak és izmosak. Látszik, hogy sokat edz, és egészségesen táplálkozik.

Az arca az évek során sokat változott, átesett pár plasztikai beavatkozáson. Ám ez nem vesz el az érdemeiből, mivel a csinos formáját a kemény edzésekkel sikerült megtartania.

Carla Bruni mellett Naomi Campbell is feltűnt a kifutón, aki egy hosszú, ám trükkösen kivágott ruhát viselt. A szupermodellek elképesztő formában vannak, még manapság is képesek túlragyogni a fiatalabb generációt.

 

Kiemelt kép: Julien Hekimian / Getty Images. 

Kép a cikkben: Peter White, Dominique Charriau / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés