Meghan Markle mindig remek érzékkel aknázza ki a divat lehetőségeit, az átmeneti szettek terén is van néhány trükk, amire nőies, elegáns megjelenését alapozza. Ezek az összeállítások praktikusak, kényelmesek és kifejezetten sikkes összhatást eredményeznek.

hirdetés

Az átmeneti időszak elképesztően meg tudja viccelni az embert, az idei évben ráadásul különösen nehezen lépünk át a nyárból az őszbe. Reggelente és esténként bizony már hűvös az idő, miközben a nap melege még igencsak erős, s délelőtt, illetve délután még jóformán nyári hőség tombol odakint. Ez hatalmas fejtörést okoz a szettek összeállításakor. Az egyetlen megoldás, ha a nyári darabokat varázsoljuk kicsit ősziessé, s rétegezzük a különböző holmikat.

Mindeközben persze arra is érdemes figyelni, hogy a nőies, sikkes külső se csorbuljon, a nyári és őszi cuccok keverése ne menjen a megjelenés rovására. Meghan Markle remekül trükközik a különböző nyári darabokkal, ízlésesen és elegánsan vegyíti egymással a melegebb és lengébb holmikat.

Nőies átmeneti szettek Meghan Markle szekrényéből

Az őszi hőmérsékleti rekordokat megdöntő, melegebb napkon a csinos kis papucsok még simán beleférnek a hétköznapi szettekbe, persze a hűvösebb időszakokban már nem árt mellőzni a mezítlábaskodást. Manapság azonban még erőlködik a melengető napsütés, így a nyári holmikból simán át lehet emelni néhány darabot az őszi szettekbe. Meghan Markle sem mondott még le a nyári stílusról, persze azért egy csinos blézerrel ő is melegebbé tette a szettjét.

Képek:  Lukas Schulze/Getty Images for Invictus Games Düsseldorf 2023/Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation/Getty Images.

 

Előkerülhetnek a szekrényből a kosztümszettek, melyeket szimpla pólóval vagy atlétával úgyszintén kombinálhatsz. Hihetetlenül elegánsak, garantálják a nőies megjelenést. A blézert bármikor le lehet dobni a nap folyamán, a szett akkor is kerek egész marad. Meghan Markle nem szokta túlgondolni a szereléseit, a kifinomult holmikat gyakran egyszerű, hétköznapi darabokkal variálja.

Képek: Karwai Tang/WireImage/Getty Images.

 

Az ingruhák a nyári szezon egyik legnépszerűbb darabjai, és az indián nyár során sem kell még őket a szekrény mélyére száműzni. A midi, illetve maxi fazonok kifejezetten praktikus viseletnek számítanak, ha már egy kicsit hűvösebb van, de még nem köszöntött be az igazi őszi időjárás. Meghan Markle is imádja az elegáns, mégis hétköznapian sikkes ruhákban rejlő lehetőségeket. Gyakran választja a szeptemberi, illetve októberi időszakban a sikkes nyári darabokat. Bármikor felkaphatsz rájuk egy blézert vagy egy csinos kabátot, az összkép minden formában mutatós és csinos lesz.

Képek: Karwai Tang/WireImage/Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation/Getty Images.

 

A rövidnadrágos kosztümszettek épp az ilyen átmeneti, változékony időjáráshoz vannak kitalálva. Meghan Markle simán bevállalja az átmeneti időszakban a nyári rövidnadrágot, persze felül már ő is rétegesebben öltözködik. A csinos kis topánokkal, elegáns ékszerekkel felpezsdített szettek kifejezetten stílusossá varázsolják a megjelenést.

Képek: Jordan Pettitt/PA Images via Getty Images/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Karwai Tang/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók:  Lukas Schulze/Getty Images for Invictus Games Düsseldorf 2023/Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation/Karwai Tang/WireImage/Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation/Jordan Pettitt/PA Images via Getty Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés