Meghan hercegné csodásan elegyíti a nőies és kényelmes stílust, megjelenésében gyakran a klasszikus elemek dominálnak. A hosszú ruha igazi aduász a gardróbjában, hiszen a letisztult szabások sokoldalúan variálhatók a kiegészítőkkel, ráadásul enyhe és meleg időben egyaránt jó szolgálatot tesznek ezek a változatos formában viselhető darabok. A midi- és maxifazonokat idén újra felkapta a divat, Meghan kedvencei, az inruhák is kapnak a reflektorfényből.

hirdetés

Nem csak praktikus, hanem időtlen darab a hosszú ruha, akár a térdig, akár a bokáig vagy füldig érő változatáról van szó. A klasszikus, könnyed ing- és blúzruhák remekül kombinálhatók tavasszal egyszerű topánkával, magassarkúval, esetleg egyszínű, vászon tornacipővel. A hosszú ujjú és a nyárias változataik úgyszintén jó barátságot ápolnak a divatos szandálokkal, a kis kockasarkú fazonokat éppúgy előkaphatod, mint a hátul nyitott, elegáns lábbeliket.

Idén roppant változatos formában került be a trendek vérkeringésébe a maxiruha: a retró stílusok közül a hetvenes évek szabásai és mintázatai élveznek előnyt, de a nyolcvanas évek kedvence, a farmerdressz szintén felbukkan a kínálatban, a légiesebb, romantikusabb, elegánsabb változatok mellett. Sőt, a kánikulára szabott, nyitott hátú és vállú megoldásokkal már a nyárra készülnek a tervezők.

 

Gyakorlatilag bármilyen stílusban beszerezhető már egy maxiruha, legyen szó nívós eseményről vagy egy könnyed hétvégi kirándulásról, bárki megtalálhatja az alkalomhoz passzoló fazont. Ám akadnak trendsemleges darabok, melyek előnye, hogy nem függnek az aktuális irányzatoktól, nincsenek olyan meghatározó jellemzőik, melyek keretek közé szorítanák a viselésüket. Évek múltán ugyanúgy előkaphatók a szekrényből, és gyakorlatilag sportosan elegáns, vagány vagy nőies verzióban egyaránt elsüthetők.

A hosszú ruha nem véletlenül ennyire közkedvelt az átmeneti évszakban, a hűvösebb napokon vagy estéken blézerrel, esetleg vékonyabb kabáttal, bőrdzsekivel a változékony időjáráshoz igazíthatod az öltözéked.

Meghan hercegné kedvenc tavaszi darabja a hosszú ruha: egyszerűen, de sikkesen viseli

Meghan hercegné egyszerűen rajong a hosszú ruhákért. A legtöbb eseményen ilyen fazonokban mutatkozik, de a hétköznapokon éppúgy előszeretettel viseli őket. Mesterien trükközik a különböző stílusokkal, fantasztikusan kihasználja a ruhák sokoldalúságát.

 

Klasszikus, elegáns és kifinomult külsőt kölcsönöznek ezek a könnyed vonalvezetésű, hosszú darabok, amelyeket ennek köszönhetően könnyedén beilleszt a ruhatárába. Meghan Markle kedvence az ingruha, amit egy derékövvel szűkít, kiemelve ezzel csinos alakját.

Persze az egyszerűbb fazonokat, valamint az elegánsabb, pliszírozott szoknyákat sem veti meg, gyakran kapják lencsevégre a fotósok ezekben a stílusokban. A ballonkabátra hajazó, átlapolt ruhaszabás előnyeit gyakran kihasználja, egy ilyen darab egyszerre nyújt elegáns, nőies és határozott összképet.

Kiemelt kép: Kirsty Wigglesworth – Pool/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés