Meghan Markle tudja, a színes öltözködés nem csak annyiból áll, hogy magára aggatja kedvenc tónusait. Bár sokáig nemigen foglalkoztatott senkit a különböző árnyalatok közötti válogatás, a színharmónia mára igencsak nagy hangsúlyt kap a divatban. Nem is véletlenül, hiszen a megfelelő tónusok kiemelik a hajszínt, vagy felerősítik a nőies vonásokat és szikrázóvá teszik a tekintetet. Nem csak a szabásvonal és a dizájn számít egy-egy öltözék esetén, a ruha hangulata úgyszintén hozzájárul a stílusos összhanghoz.

hirdetés

Ha megfelelő színekből áll az outfit, az nagyon feldobja a megjelenést. Nem csupán a bőrtónus számít a ruhák színének kiválasztásakor, a hajszín éppen annyira jelentős. Meghan Markle kreol bőréhez remekül passzol a mélybarna, hosszú frizura, természetes szépséget sugall az összkép. Nem mindegy azonban, hogy milyen ruhadarabokkal kombinálja adottságait.

Valamelyest szerencséje van, hiszen a naturális külső szinte bármilyen tónust elbír maga mellett, ám pillanatok alatt komorrá válhat a megjelenés, ha nem a megfelelő árnyalat kerül bele a szettbe. A tekintet csillogása rögtön elvész, de a bőrszín is fakóbbnak tűnhet, miközben az arc fáradt, nyúzott hatást kelt.

 

Meghan Markle tökéletes példa lehet a színes öltözködés terén

Azt tudjuk, hogy a híres nők, így a hercegné esetében is stylist segíti a tökéletes darabok megtalálását. Manapság ez már nem csak annyiból áll, hogy az alkathoz passzoló, csinosan szabott ruhákat összeválogatják a szakemberek, a színekre és mintákra éppúgy figyelniük kell. Lehet, hogy az illetőnek nagyon tetszik egy adott tónus vagy kifejezetten egy ruhadarab, ám abban az esetben, ha az árnyalat nem passzol, nem mutat majd jól az összkép.

Mondhatjuk, hogy a hírességeknek szerencséjük van, hiszen segítséget kapnak a ruhaválasztásban, így aligha lehet hibázni. A helyzet az, hogy ebből bárki ihletet meríthet, hiszen mindenkire ráhúzható egy adott karakter, hajszín és bőrtónus alapján. Ennek megfelelően érdemes a hozzánk hasonló ismertségek képeit szemügyre venni, s ez alapján elindulni a nagy bevásárlótúrára. Nem csak alaknyújtó, karcsúsító trükkökkel szolgálhatnak, a ruhák tónusának kiválasztásában éppúgy segítséget nyújthatnak a celebek összeállításairól készült fotók.

Akinek mélybarna hajszíne van, ehhez pedig egy enyhén barnás kreol bőrtónus társul, mindenképp érdemes ellesnie pár finom trükköt Meghan Markle ruhatárából. A galériában látható összeállítások remek választásnak bizonyulnak, a hercegné gyakran viseli ezeket a színeket. Remekül kiemelik a tekintetet, ellensúlyozzák, vagy épp hasonulnak a sötétbarna tincsekhez, ezzel megfelelő kontrasztot, elegáns külsőt eredményezve.

Kiemelt kép: Samir Hussein/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés