Meghan és Katalin hercegné öltözködését egy időben folyton összehasonlítgatták. Bár mindketten roppant stílusosak, és megjelenésükben előfordulnak hasonló elemek, mégis különböző módon öltözködnek. Meghan bátrabban variálja a fazonokat, és a feltűnő színektől sem riad meg.

hirdetés

A brit királyi család tagjainak szigorú előírásoknak kell megfelelniük. Az öltözködésükre éppúgy sok szabály vonatkozik, ezért a hölgyeknek nincs könnyű dolguk. A legtöbben éppen ezért biztosra mennek, és a jól ismert klasszikusokat választják. Ilyen például Anna hercegné, aki évtizedek óta visel bizonyos fazonokat, melyekkel lehetetlen hibázni, így mindig kifogástalan a megjelenése. Katalin hercegnét sem a merészség jellemzi, nem szokott újítani, inkább a klasszikus, letisztult vonalú holmikat viseli.

Ezzel szemben Meghan hercegné mindig is kifejezetten merésznek számított. Nem csak a klasszikus fazonokat emelte be új ruhatárába, amikor bekerült a királyi családba, hanem olyan divatos darabokat is bevállalt, mint például a bőrszoknya. Sokszor jelent meg a nyilvánosság előtt monokróm vagy visszafogott fekete szerelésben, ugyanakkor az aktuális irányzatok is gyakran felbukkantak az összeállításaiban.

Az eltérő felületű anyagok vegyítése mellett a vidám színek alkalmazása Meghan hercegné legnagyobb stílustrükkje.

Meghan hercegné imádja az élénk színeket

Meghan ruhatárában rengeteg sikkes fazon sorakozik. A hercegné eleinte a barnával, bézzsel és más visszafogott árnyalatokkal játszadozott. Szereti a monokróm összeállításokat, ezért ha nem egészruhát visel, akkor is egy árnyalat köré épül fel az egész megjelenése. Az egyhangúságot távolról sem ismeri, ezt a különféle anyagok mixelésével éri el. Ezt a szettet a kötött és a fényes szatén találkozása teszi igazán izgalmassá.

 

Meghan általában az évszak hangulatához igazítja az általa viselt színeket. Ősszel és télen sötétebb tónusokat visel, mint amilyen ez a csodás fáradt zöld szerelés. Ám a rozsdás avarbarnáktól sem ódzkodik, sőt, ezek a meleg árnyalatok különösen jól passzolnak hozzá.

 

Meghan hercegné nem óvatoskodik, ha feltűnő színekről van szó. Mivel főként minimalista vonalon mozog a stílusa, vagyis az egyszerű szabásvonalú ruhákat helyezi előtérbe, bátrabban játszadozhat az eleven árnyalatokkal. Ez az élénk sárga darab nagyszerűen harmonizál a bőrtónusával.

 

A megfelelő kiegészítőkön rengeteg múlik, ezt Meghan is tudja. Szereti a mutatós darabokat, mint ez a kalap és a sötétzöld táska.

 

Ezzel a kék ruhával hatalmas sikert aratott, pedig a szabása kifejezetten egyszerű. A színe remek, feltűnő, mégsem túl sok. A hercegné kreolos bőréhez nagyszerűen passzol. Mivel egy nagyon látványos darabról van szó, ezért feltűnő kiegészítőkre már nincs is szükség.

 

Meghan hercegné ebben a lélegzetelállító piros kreációban tért vissza a nyilvánosság elé. A fazon és a szín egyaránt telitalálat volt. Ismét bevettette a jól bevált trükköt, hiszen nem egy puccos, kihívó szabással, inkább a ruha színével okozott feltűnést.

 

A hercegné télen sem szereti az egyhangúságot. A merészebb tónusokat is szívesen házasítja egymással. A lila ruha nagyszerűen mutat a piros kabáttal. Elsőre bátor választásnak tűnik, ám a végeredmény mindenképp csodás.

 

Kiemelt kép: Max Mumby/Indigo / Getty Images. 

Képek a cikkben: Chris Jackson, Karwai Tang, WPA Pool, Samir Hussein, Max Mumby/Indigo, Chris Jackson, Theo Wargo, Neil Mockford / Getty Images.   

  • Megosztás:
hirdetés