Meghan hercegné nem sietteti a dolgot, hogy visszanyerje szülés előtti alakját, így is jól érzi magát a bőrében. Azt a néhány plusz centit, ami a csípőjén és a derekán maradt, karcsúsító trükkökkel korrigálja. Nem kell sokat ravaszkodnia, mert így is remekül néz ki, mégis nagyon jól kitanulta az alaknyújtó öltözködést.

Sokan szimpatikusnak találják, hogy Katalinnal ellentétben, Meghan hercegné csak apránként, lépésről-lépésre nyeri vissza a szülés előtti alakját. 2019 májusában hozta világra gyermekét a hercegné, így érthető, hogy nem apadt még le teljesen a hasa, ez teljesen természetes.

Így öltözik Meghan hercegné a szülés óta: karcsúsító trükkök a tarsolyából

Meghan Markle inkább az öltözékeivel trükközik, és elveti az egészségtelenül gyors diétákat, amire egyáltalán nincs is szüksége. A hercegné nem aggódik amiatt, hogy egy picivel szélesebb a csípője, mint korábban. Sugárzik róla a boldogság, és színesebb szetteket visel, mint a kisfia születése előtt.

 

Azt nem tudjuk, hogy egy stylist látta el jó tanácsokkal, vagy egyszerűen csak jó érzéke van hozzá, de nagyon jól alkalmazza a karcsúsító alapszabályokat és fazonokat.

Kiemelt kép: Samir Hussein/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés