Az élő szereplős Barbie-film készítésének kezdete óta a 33 éves Margot Robbie szinte teljesen eggyé vált az általa megformált karakterrel, a saját öltözködési stílusát is beáldozta az alkotás promózásának kedvéért. A Vogue ausztrál kiadásának augusztusi címlapján végre újra önmaga, és nem egy életnagyságú babaként tündököl.

hirdetés

Kétségkívül nagy a hasonlóság Margot Robbie és a Barbie baba között, amire nemcsak a film készítésekor, hanem az azt övező óriási hype-hullám, avagy a médiafelhajtás közepette is erősen rájátszottak a stylistok. Az elmúlt időszakban szinte mindenhol élő Barbie babaként jelent meg a színésznő, az öltözékét, a hajstílusát is úgy alakította, mintha épp Barbieland rózsaszín világából lépett volna elő. A jól felépített marketingkampány része volt az is, hogy a nyilvánosság előtt szinte sosem bújt ki az általa megformált karakter bőréből.

Képek: Samir Hussein/Wirelmage, Stuart C. Wilson/Getty Images.

 

A premiereken sorra reprezentálta Barbie ruhatárát, minden apró részletet a baba klasszikus és modern stílusához igazított. A filmet körbelengő nagy fokú érdeklődés és őrület persze, a divatra is igencsak jelentős hatást gyakorolt. Bár a Barbicore trend lángja már tavaly fellobbant, idén olyan mértékben uralja az irányzatokat, hogy megkerülni szinte lehetetlen. Számos híresség kapott rá mostanság a rózsaszín viselésére, de még a napszemüvegeket és a tervezői kollekciókat is elérte a film kapcsán hatalmasra duzzadt trendhóbort.

Kicsit úgy érezhetjük, mintha mi is a film világának a részesei lennénk, és valószínűleg ez volt a cél, hogy még azt is, aki nem vett részt az első vetítéseken, magába szippantsa ez a rózsaszín köd.

Valószínűleg már említenünk sem kell, mert az elmúlt időszakban mindenhol az arcunkba tolták, hogy Margot Robbie mellett Ryan Gosling a film másik főszereplője, aki ugyan nem egyedüli Ken babaként jelenik meg a történetben, de a jelenléte miatt sokan várták már, hogy a mozikba kerüljön az alkotás.

Kép: Rodin Eckenroth/WireImage/Getty Images.

 

Bár úgy tűnt, hogy Margot Robbie nagyon élvezte a hetek óta tartó filmbemutatók körüli felhajtást, és jelmezes bulinak fogta fel az egész marketinget, most talán mégis fellélegezhet egy kicsit, és képletesen úgymond átlépheti a rózsaszín világ küszöbét. Lemoshatja a Barbie-sminket, félredobhatja a rózsaszín ruhákat, és visszakaphatja saját stílusát, személyiségét.

Margot Robbie végre nem Barbie babaként bukkan fel: csodaszép a Vogue címlapján

A Vogue Australia augusztusi kiadása július 31-én jelenik meg hivatalosan, így még csak egy kis előzetest láthatunk ízelítőként a magazin címlapsztorijának fotóiból. Hálásak lehetünk azért a húzásért, hogy a színésznőt végre nem Barbie babaként ábrázolják.

A címlapfotón egyszerre laza és ultranőies Margot Robbie, aki hanyagul hátradől a kanapénak támaszkodva, mint aki jól végezte dolgát. Van ebben a képben valami pimasz vagányság is, ahogy az általa viselt Balenciaga ruha szétterül a földön, az arcán pedig elégedettség tükröződik.

Mario Sorrenti fotóin ismét a dögös oldalát mutatja meg a színésznő, nem sziporkázik körülötte rózsaszín csillám, mint amikor rákeresünk a nevére a Google-ban, nincs semmi szirupos, rózsaszín mázas körítés. Csak a színésznő jelenik meg, letisztult háttér előtt, ahogy mélyen a szemünkbe néz. Vonzerejére cseppet sincs hatással, hogy éppen milyen szerepekből csöppen elénk.

Természetes hatású tengerparti loknijait Shay Ashual készítette, igézően friss megjelenését pedig Pati Dubroff sminkmesternek köszönheti. Az ausztrál Vogue képeit Mario Sorrenti készítette.

Kiemelt kép: Wiktor Szymanowicz/Anadolu Agency/Getty Images.

Cikkfotók: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés