A 32 éves Margot Robbie stílusa elszenvedett már egy-két csorbát, de az évek alatt nemhogy kiköszörülte, hanem fényesre csiszolta az apró életlenségeket. Bár a hangulata szerint öltözködik, egyre inkább eltalálja, mi az, amivel abszolút azonosulni tud. Ezeket a nőies, elegáns és vagány szetteket imádtuk rajta!

hirdetés

Rengetegen várják Margot Robbie új filmjét, amelyben Barbie babát kelti majd életre, a film kapcsán pedig már megindultak a találgatások, hogy vajon milyen ikonikus szetteket fog felvonultatni jeleneteiben a szőke szépség. A forgatásokról kiszivárgott fotók, illetve a plakátok sokat sejtetnek, ám éppen a főszereplő hölgyeményt alakító Margot Robbie sem panaszkodhat a stílusérzékét illetően.

Bár a színésznő személyes stílusa merőben eltér Barbie álomvilágától, a csinos, dizájnos ruhák nála sem mennek ritkaságszámba.

Margot Robbie stílusa tele van kiszámíthatatlan fordulatokkal

A színésznő rengeteg filmpremieren és díjátadó eseményen vesz részt, ilyenkor érthető módon mindig a rendezvény eleganciájához és a dresszkódhoz alkalmazkodik, ám ettől függetlenül gyakran más-más stílusban csillantja meg nőiességét. Olykor kifinomult és kifejezetten visszafogott a szettje, míg máskor merész darabot választ.

 

A háttérben, a szimpla mindennapokban általában vagány, farmeres, blézeres összeállításokat visel, de még az efféle összeállításokba is belecsempészi a nőies elemeket. 2018-ban nagykövetévé választotta a Chanel, még Karl Lagerfeld szorgalmazta az együttműködést, amelynek Margot Robbie szívesen tett eleget. Azóta is gyakran jelenik meg a vörös szőnyegen Chanel ruhában, ám, ha merészebb, feltűnőbb fazonra vágyik, a Versace kollekcióiból szemezget.

Margot Robbie stílusa rengetegféle irányzatot és megjelenést foglal magába, a színésznő látszólag a hangulata szerint öltözködik, viszont cseppet sem kaotikus, hanem inkább sokoldalú az ízlésvilága.

Kiemelt kép: David M. Benett/Max Cisotti/Dave Benett/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés