Gal Gadot leheletfinom sminkben, retus nélkül mutatta meg ragyogó bőrét a Vogue júliusi kiadásában, a címlapfotó sokakat elbűvölt könnyed egyszerűségével és természetességével.

hirdetés

Gal Gadot igazi természetes szépség, akinek semmiféle retusra nincs szüksége. Fantasztikus karrierje során erős karaktereket formál, miközben angyali arcával és visszafogott bájával mindenkit lehengerel. Az idő múlása cseppet sem fog csodás megjelenésén, abszolút a természetesség híve.

Bár manapság már egyre többen vállalják fel valós, mindenféle filtertől és retustól mentes arcukat, a divatmagazinokban jórészt még mindig utómunkával javítják a nyers képeket. A színésznőről most egy közeli címlapfotó készült, amelyen egyértelműen elmaradt a megszokott bőrsimítás, póruseltávolítás és mesterséges ránctalanítás. Gal Gadot bőre olyan gyönyörű és ragyogó, hogy egyáltalán nem igényel művi finomítást.

Gal Gadot természetes arcát mutatja a címlapfotó

A fejlett technikának köszönhetően gyakorlatilag bárki új arcot varázsolhat magának, s mindez egy pillanat alatt megtörténhet. Elegendő pár kattintás, s a felhasználóbarát applikációk minden apró bőrhibát elrejtenek, ezzel együtt azonban a bőr textúrájának is búcsút kell inteni. A tökéletesre szerkesztett fotók igencsak becsapósak, s bár mindenki tisztában van vele, hogy a magazinokban és a közösségi médiában látható irreálisan sima arcbőr abszolút illúzió, az önbizalomra mégis negatív hatással van a túlzott tökéletesség hajhászása.

Gal Gadot igazi természetes szépség, a színésznőt az egyik leggyönyörűbb nőként tartja számon a nagyvilág. Aligha használ filtereket és retust, bár nincs is szüksége semmiféle művi szépítésre. Ragyogó bőrén ezúttal csak egy finom sminket viselt, amely még inkább kiemelte csodás vonásait. A Vogue címlapján a természetesség került előtérbe, a rajongók pedig szó szerint ellepték a kommentszekciót, imádják a naturális, nőies képeket.

A színésznő általában tartózkodik a felesleges flanctól és maníroktól, előfordult már, hogy a vörös szőnyegen is lapos talpú lábbeliben jelent meg. A természetesség és a letisztult egyszerűség az egész lényét áthatja, a Vogue fotói ezt tökéletesen, hűen tükrözik. A képeken egyértelműen látható arcbőrének textúrája, észlelhetők a pórusai, s ezzel együtt úgy gyönyörű, ahogy van. Szerencsére egyre több híresség vállalja smink és filter nélküli arcát, ezzel pedig számtalan nőt motiválnak arra, hogy elfogadják önmagukat a bőr minden apró részletével, problémájával együtt.

A fotókat Greg Swales készítette, aki remek érzékkel fogta meg a színésznőben rejlő finom női energiát. A minimalista fotósorozat már Gal Gadot személyétől és gyönyörű, naturális megjelenésétől különlegessé vált, amire a koncepcióval a stáb is rátett egy lapáttal. A finom smink, a csodás ruhák és az egyszerű háttér tökéletes összhangot alkot.

Olyan márkák darabjai bukkannak fel a fotósorozatban, mint a Saint Laurent vagy az Alaïa. Az ékszerek egytől egyig a Tiffany & Co. kínálatából kerültek kiválasztásra, melyeket a színésznő már korábban is népszerűsített.

A fotók mellé természetesen egy hosszas interjú is készült, amiben Gal Gadot eddigi szerepeiről és az anyaságról egyaránt szót ejtett. Az egyik leghíresebb általa megformált karakter egyértelműen a Wonder Woman, ami magyarra fordítva tulajdonképpen csodanőt jelent. A riporter megkérdezte a színésznőt, hogy számára ki testesíti meg ezt a személyt, a válasz pedig szerinte közhelyes ugyan, de egyértelműen az édesanyja, akinek magabiztosságát köszönheti. Érdekes párhuzam, hogy színészi játékával, kimagasló szépségével és az általa mutatott természetességgel valószínűleg rengeteg nő számára a filmszerepen túl is ő az igazi csodanő, akiből erőt és magabiztosságot tudnak meríteni.

Kiemelt kép: Taylor Hill/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés