Vanessa Paradis manapság ritkábban szerepel címlapon, most azonban egy játékosan vagány, bájos fotósorozattal jelentkezett a francia Harper’s Bazaar felkérésére.

hirdetés

Vanessa Paradis énekesnőként vált ismertté, ám csakhamar a szépségére is felfigyelt a világ, különösen a Chanel divatház, melynek kampányában 1991-ben szerepelt először. A parfümreklám után kezdett beindulni a színészi karrierje, a Két apának mennyi a fele? című vígjátékban már Alain Delon és Jean-Paul Belmondo oldalán játszott, majd Daniel Auteuil mellett kapott főszerepet a Patrice Leconte által rendezett Lány a hídon című romantikus drámában.

Képek: Pierre Suu/Wirelmage, Marc Piasecki/Getty Images.

 

Johnny Depp-pel szintén egy filmforgatáson ismerkedett meg, a kilencvenes évek végén ők testesítették meg a mesébe illő álompárt, szinte minden róluk szólt akkoriban. Két gyermekük született, Lily-Rose és Jack John Christopher. Lily-Rose Depp azóta édesanyja nyomdokaiba lépett, és a Chanel arcaként indult el a modellkarrier útján. Az ő génjeiben is ott van az a veszélyes kombináció, ami édesanyja sikereihez is hozzájárult: karizmatikus, gyönyörű, titokzatos, bájos és vagány.

Vanessa Paradis sem tűnt el egészen a nyilvánosság elől, sőt, legutóbbi filmjei 2020-ban és 2021-ben jöttek ki, emellett az éneklést sem hagyta abba, és időnként elvállal egy-egy fotózást. Ezúttal a francia Harper’s Bazaar felkérésére bólintott rá, és csodás képek születtek!

Vanessa Paradis ragyogó mosolyával elbűvölő a címlapon

A francia Harper’s Bazaar szakemberei is úgy vélik, hogy az énekesnőben még mindig megvan az a kamaszos báj, amivel annyi embert elbűvölt karrierje kezdetén, ám a vonzereje csak még jobban erősödött az évek során.

Bár korábban volt egy-két sötét éve, amikor komoly lelki tusát vívott, és ez annyira megviselte, hogy a megjelenésén is nyomot hagyott, most azonban már nem azt a Vanessa Paradist látjuk, hanem a boldog, kiegyensúlyozott, teljes fénnyel tündöklő változatát.

Vanessa Paradis a csillogó ruháját is túlragyogja a címlapon, mosolyából igazi derű árad. Divatos szettjét egy pár vagány Chanel görkorcsolya bolondítja meg, amely egyfajta jelképe a kortalan attitűdnek. Alasdair McLellan fotóin nőies és laza Chanel darabokban láthatjuk a színésznőt, a francia márkával még 2010-ben fűzte szorosabbra a kapcsolatát.

A francia Harper’s Bazaar csapata a kortalan kisugárzásra, a stílusra és a nőiesség különféle megnyilvánulására helyezte a hangsúlyt, hiszen a vonzerő olykor csendes és szelíd, máskor pimaszul vagány vagy éppen ellenállhatatlanul titokzatos. A recept sokféle lehet, Vanessa Paradis esetében egy csipetnyi derű, kamaszos báj, határozott belső erő és elegancia is közrejátszik, amit megfricskáz a francia nőkre jellemző lezser sikk.

Kiemelt kép: Laurent KOFFEL/Gamma-Rapho/Getty Images.

Cikkfotók: Pierre Suu/Wirelmage, Marc Piasecki/Getty Images.

Magazinfotók: Alasdair McLellan/Harper’s Bazaar France.

  • Megosztás:
hirdetés