Madonna lánya imádja a merész megjelenésével felhívni magára a figyelmet, ezért nem meglepő, hogy ahol feltűnik Lourdes, ott ellopja a show-t. Az utóbbi időben a legnagyobb divatmárkák is felfigyeltek a 25 éves fiatal nő karakteres arcára és kisugárzására. Most épp a Swarovski különleges kollekcióját reklámozza.

hirdetés

Lourdes Leon a divatot egy izgalmas játéknak fogja fel, amivel kifejezheti az egyediségét. Sosem foglalkoztatja különösebben, hogy mit szólnak a merész szereléseihez, mindig azt visel, amihez épp kedve van. Ugyanakkor páratlan divatérzékkel rendelkezik, a ruhatárában jól megférnek egymás mellett az egyes korszakok divatesszenciái, melyek együtt egy igazán csodás, vagány elegyet alkotnak.

Lourdes már tinédzserként is érdeklődött a divatvilág iránt, pár évvel ezelőtt édesanyjával közösen dobtak piacra egy ruhakollekciót. Később egyre inkább vonzották a művészetek, és a táncban találta meg önmagát, természetesen ez nem jelenti azt, hogy csökkent volt a divat iránti szeretete.

Madonna lánya rendszeresen modellkedik, többször szerepelt már a Stella McCartney és a Marc Jacobs kampányaiban. Részt vett a Versace divatbemutatóján, ahol egy dögös ezüst színű kreációban sétált végig a kifutón, legutóbb pedig Rihanna új fehérnemű kollekcióját népszerűsítette a márka legfrissebb filmjében. Úgy tűnik Lourdes egyre jobban élvezi a modellkedést, most épp csillogó ékszereket reklámoz.

Madonna lánya imádja a vagány kiegészítőket

A fényes kristályékszerekről elhíresült Swarovski egy ideje már nem csak a nőies, letisztult vonalat jeleníti meg a kollekcióiban, szerepet kapnak a feltűnőbb, túlzó apróságok is. Az óriási gyűrűk, nyakláncok, fülbevalók azonnal magukra irányítják a figyelmet és elképesztően látványosak.

A hatalmas ékszerek a 2000-es évek elején egyik lány ékszerdobozából sem hiányozhattak, ez a nosztalgikus báj csak még kedvesebbé teszi őket. Lourdes imádja a retró dolgokat, ezért a hangsúlyos kiegészítők nagyszerűen passzolnak a stílusához.

A kampányban Lourdes több stílusban is megmutatja az ékszereket. A farmeres, laza összeállítást hatalmas övekkel, gyűrűkkel dobták fel.

A romantikus stílushoz jól passzol az apró, csillogó táska és a színes ékszerek.

A leglátványosabbra az utolsó szerelése sikerült: egy csillogó felsőrészbe bújt, amit hatalmas csillagú alakú gyűrűvel és egyéb kiegészítőkkel kombináltak. Az összeállítás annyira ragyog, hogy még az űrből is látszik.

Madonna lánya elképesztő kreációkat visel, melyek szinte azonnal magukra vonják a figyelmet. Az ezüstös szerelés csodásan passzol Lourdes merész, lázadó személyiségéhez.

 

 

Kiemelt kép: Kevin Mazur/MG21 / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés