Lourdes, Madonna lánya különc stílusával mindig magára vonja a figyelmet. Elképesztően merész, így az extrém frizurák vagy ruhadarabok sem jelentenek számára problémát. Láthatóan érdeklődik a modellkedés iránt, mivel több kampányban is láthattunk már. Most Marc Jacobs kedvéért állt kamera elé.

hirdetés

Lourdes Leon sokáig kerülte a nyilvánosságot, ezért ritkán láthattunk róla képeket. Korábban, ha édesanyjával a vörös szőnyegre lépett, mindig nagyon csinos volt, és sosem viselt sokat mutató ruhákat. Ám úgy tűnik, az utóbbi időben nagy átalakuláson esett át a stílusa: a visszafogottság már erősen távol áll a 24 éves lánytól, mivel egyre többször mutatkozik meghökkentő kreációkban.

Ősszel a Stella McCartney és az Adidas közös kollekciójához állt modellt. A kapszulakollekciói darabjai újrahasznosított anyagokból készültek, mivel Lourdes számára fontos a környezetvédelem, így igazán közel állt a projekt a szívéhez. A sportruhákat viselő hírességről kifejezetten visszafogott fotók készültek, ám most minden vadságát összeszedte. Szexi pózokban kapták lencsevégre, és még egy kis villantás is belefért.

Marc Jacobs korábban többször dolgozott Madonnával, így Lola – ahogyan mindenki hívja – szintén jó kapcsolatot ápol a tervezővel. Lourdes megtestesíti a fiatalos szellemet és a kompromisszumok nélküli egyediségét, ezért nagyszerűen passzol a márka irányvonalához. A kollekció darabjai igazán különlegesek lettek, és központi elemként a mintákat jelenítik meg.

Madonna lányáról merész fotók készültek a Marc Jacobs tavaszi kampányához

Lola az utóbbi években megtalálta az egyedi stílusát, és gyakran láthatjuk merész kreációkban. A fekete színű haját vibráló vörösre cserélte, ami elképesztően jól áll neki. Lourdest láthatóan nem érdeklik a konvenciók, hiszen sokszor pózol szőrös hónaljjal, ahogyan tette azt most is. Karakteres arccal rendelkezik, amelyet szépen kereteznek a hosszú fürtjei. Végre teret kapott arra, hogy megvillantsa erős egyéniségét.

Marc Jacobs új kollekciójában a retró mintázatok, színek és fazonok kaptak főszerepet, megjelennek benne a hetvenes évekre jellemző virágminták és szabásvonalak. A színes zoknikkal pedig csak tovább fokozzák a hippi hatást.

 

Brianna Capozzi fotózta Lolát még decemberben. A fényképész minden figyelmet a fiatal hírességre akart irányítani, ezért fehér háttér előtt készültek a felvételek, szinte minimális kellékkel. Haley Wollens stylist, a hippi-cuccokat plüssfigurákkal és hatalmas fejdíszekkel egészítette ki. A Marc Jacobs új kampánya nagyon különlegesre sikerült, Lourdes egyedi stílusa pedig nagyszerűen passzol a képi világához.

 

Kiemelt kép:

Képgaléria képei: FashionGoneRogue.com

  • Megosztás:
hirdetés