A Swarovski éles stílusváltással jelentkezett, új kollekciójában nem a finom elegancia kap nagyobb hangsúlyt, hanem a bohém, vidám sikk. Az óriási kristály ékszerek kerültek fókuszba a márkánál, melyek kétségkívül a nyár legdivatosabb kiegészítői.

hirdetés

Már nem csak az egyszerű arany vagy ezüst kiegészítők hódítanak az ékszerek világában, idén pedig egészen meglepő stílusok is felbukkantak. A nagy láncos nyakékektől kezdve egészen a színes műanyaggyűrűkig, mindenféle stílusban lehet már válogatni a bizsu és minőségi ékszerek közül.

A kristályüvegekre specializálódott Swarovski ezúttal a bohém trendekben látta meg a lehetőséget, és egy egészen formabontó kollekciót dobott a piacra. Habár termékeit tekintve csillogásban sosem szűkölködött egyik nyakéke vagy gyűrűje sem, de ekkora nagyságú ékkövekre valószínűleg nem sokan számítottak a márkától.

Ragyogó, színes kristály ékszerek óriási méretekben

A thaiföldi Elle magazinban is megjelentek a gigantikus kristályos ékszerek, melyek Az Eko Királynő című kampányanyag fotózást tették érdekesebbé. Az osztrák ékszercég által tervezett kiegészítőket az újságban roppant kreatív módon mutatták be virágok és egzotikus gyümölcsök társaságában.

 

A gyűrűket szinte lehetetlen szem elől téveszteni, annyira hatalmas ékkövekből állnak. Mellettük a nyakláncok és fülbevalók is kizárólag a kristályok miatt ragyognak, az olyan nemesfémek, mint az arany vagy az ezüst, pedig csupán egy-egy részletükben bukkan fel.

 

A Swarovski nem csak a méreteket tekintve esett kissé túlzásba, hanem a színekkel sem fukarkodott. Bár a kristály ékszerek roppant élénk színekben ragyognak, megfelelően adagolva nem keltenek giccshatást. A kék, a sárga és a zöld színkombinációja a retró hangulatot is megadja.

Az áttetsző ékkövek sorban felfűzve szinte csillogó jégkockákra emlékeztetnek minket. Egy lánc önmagában is gyönyörű kiegészítőként szolgálhat egy egyszerű fehér ruhával vagy felsővel viselve.

Bár nem ilyen minőségben, de a kristályos medálok a kilencvenes években is feltűntek már a divatos kiegészítők között. Ugyanezen trendek társaságában a choker nevezetű nyakláncdivat is megjelent. A Swarovski ezeket ötvözve kristályos chokereket hozott létre, melyek gyönyörűen körbefogják a nyakat, és még nagyobb hangsúlyt adnak a nőiességnek.

Kiemelt kép: swarovski/Instagram.

Cikkfotók: Per Florian Appelgren.

  • Megosztás:
hirdetés