Johnny Depp gyönyörű lánya, a 22 éves Lily-Rose most a Chanel tavaszi szépségkampányában tündököl, hogy megmutassa, milyen egy visszafogott, sikkes smink 2022-ben. A fotók kapásból a francia Riviérára repítenek, amihez nem csupán a meleg árnyalatok, a fiatal modell kisugárzása éppúgy hozzájárul.

hirdetés

Lily-Rose Depp már hosszú évek óta a Chanel nagykövete, így nem meglepő, hogy a divatház vele népszerűsíti legújabb kozmetikumait. Ebben a kollekcióban a finom, tavaszi tónusok dominálnak, így a csodás Lily-Rose a lehető legjobb választás volt a kampányhoz. Bárhol jelenjen meg, soha nem tolja túl a sminket, így kicsit sem énidegen tőle a letisztult hatás.

 

Az édesanyjára elképesztően hasonlító Lily-Rose alapvetően színészként ismert, ám rendszeresen modellkedik is, így számos magazinban szerepelt már, valamint a Chanel csapatának oszlopos tagja. Ez a tavaszi sminktrendeket vegyítő fotózás tökéletesen tükrözi a 2022-es divatot. Az egyszerűbb, finomabb hatás viszi a prímet idén, nem is véletlen hát, hogy a francia márka is a könnyed árnyalatok vonalán mozog.

 

Lily-Rose Depp megmutatja, milyen egy tündöklő, könnyed tavaszi smink

A fémhatású metálszínek szó szerint berobbantak a sminkdivatba, ám többnyire az ünnepi, csillogó kontextusban kaptak szerepet. Lily-Rose Depp most megmutatta, hogy a meleg, aranyló tónusokat akár egy egyszerű nappali sminkbe is be lehet csempészni, a megjelenés ettől kifejezetten sikkes, különleges lesz. A kínálatban található mediterrán árnyalatok rendkívül jól kombinálhatók, a bézs, rózsaszín, valamint arany hihetetlenül harmonizál egymással.

 

A rúzsok sem rikító, szemvakító árnyalatokban pompáznak, inkább a kifinomult, visszafogott stílust képviselik. Ezek a tónusok elképesztő módon idézik meg a francia Riviéra hangulatát, a leanderek színében pompázó ajakkencék tökéletesen passzolnak a napsugarak melegségére utaló aranyló szemhéjpúderekhez.

 

A Chanel új termékei egy hétköznapi, egyszerű smink elkészítéséhez, de akár egy alkalmi, elegáns megjelenést igénylő eseményhez is tökéletesen passzolnak. Lily-Rose Depp fantasztikusan szemlélteti azt a könnyedséget, ragyogást és sikket, amit a luxusmárka közvetíteni szeretne kozmetikumaival. A kifinomult nőiesség tükröződik arcáról, az összhatás pedig egyértelműen a napfényes, meleg tavaszi napokra emlékeztet.

Kiemelt kép: Emma McIntyre/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés