A francia színésznő és énekesnő fiatalon bájos arcával hódított, így nem csoda, hogy Johnny Depp szeme is megakadt rajta. Bár volt idő, amikor nem volt önmaga,  47 évesen újra bomba formában van Vanessa Paradis!

hirdetés

Vanessa Paradis  kitűnő géneket örökölt, amelyeket át is adott lányának, mivel Lily-Rose szinte édesanyja fiatalkori verziója. A színésznőnek volt egy-két sötét éve, amikor komoly lelki tusát vívott, és nem igazán törődött a megjelenésével, ám kívül-belül sikerült összekapnia magát, így ismét remek formában tündököl.

Vanessa Paradis ismét bomba formában van

Sok időbe tellett, míg válása után összeszedte magát a gyönyörű énekesnő. Az egyébként is vékony testalkatú Vanessa sokat fogyott akkoriban, amitől meglehetősen egészségtelen hatást keltett a látványa. Az arca beesett, és viszonylag rövid időn belül szinte éveket öregedett. Szerencsére azóta már összeszedte magát, és valószínűleg felhagyott a káros szokásaival is. Bár filigrán alkatát megőrizte, sokkal jobban fest, mint amikor tényleg csont és bőr volt, ráadásul kiegyensúlyozottabbnak tűnik, és az új képein látszik, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében.

Vanessa Paradis 2010 óta szoros együttműködésben van a Chanel divatházzal, több terméküket reklámozta már. A lenyűgöző bemutatókon mindig az első sorban foglal helyet, és szinte minden hivatalos eseményen felbukkan. A divatház jobb reklámarcot nem is találhatott volna, mint a francia színésznő, aki a kortalan szépséget hirdeti. Az új képeken is Chanel-ruhákba bújt, és a játékos elegancia nagyszerűen áll neki.

Legújabb fotóin valóban bomba formában van, és az is szimpatikus, hogy az utómunkálatokkal nem tüntették el teljesen Vanessa ráncait. Már bőven elmúlt negyven, így teljesen természetes, ha rendelkezik pár apróbb barázdával.

 

A képeket Xavi Gordo készítette a spanyol Harper’s Bazaar számára. A fotókon egy igazán felszabadult Vanessa Paradist láthatunk, aki a bohém vidámság mellett még a szexi oldalát is megmutatta. Beatriz Moreno de la Cova kitűnő munkát végzett stylistként, igazán sikkes darabokat válogatott össze a színésznő számára.

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés