Johnny Depp lánya, Lily-Rose pár éve még csak híres szülei miatt szerepelt az újságokban, az elmúlt időszakban viszont egyre több helyen bukkan fel a bájos arca. Most a Chanel új kollekciójának aprópójából állt kamera elé, és jobb modellt keresve sem talált volna a divatház.

hirdetés

Lily-Rose viszonylag fiatalon: 15 évesen csöppent a showbizniszbe, és eleinte a szélesvásznon csillogtatta meg tehetségét. Természetesen a színészkedéssel még továbbra sem hagyott fel, sőt, egymás után érkeznek majd a fiatal sztár filmjei, ám néha nála is belefér egy kis kikacsintás a modellkedés felé.

Lily-Rose igazán bájos arccal rendelkezik, ezt egyértelműen édesanyjától örökölte, hiszen teljesen úgy néz ki, mint Vanessa Paradis fiatalon.

Karakteres vonásainak köszönhetően hamar felfigyeltek rá a divatházak, annak ellenére, hogy a magassága nem éri el a 170 centimétert, így a modellszakmában kifejezetten alacsonynak számít.

Lily-Rose Depp a tökéletes Chanel-lány

Ám ez mégsem jelentett akadályt, hiszen Lily-Rose már több éve erősíti a Chanel csapatát. A francia luxusmárka imádja a fiatal színésznőt, aki alig 15 éves volt, amikor Karl Lagerfeld a márka nagykövetének választotta. Lily-Rose a tervező múzsájának számított, ezért Lagerfeld halála után is szoros maradt a kapcsolata a divatházzal.

Rendszerint feltűnik a Chanel reklámanyagaiban, és a bemutatókon is részt vesz. Most pedig a legújabb Cruise kollekció darabjaiban látható.

A Virginie Viard által tervezett darabok már most a nyarat idézik, természetesen Chanel-stílusban, így a bikinik mellett a tweedkabátok és a láncos kiegészítők is helyet kapnak a kollekcióban. A retró trendjegyek ebben a repertoárban is erősen megjelennek, sőt, a kampányfotók igazán nosztalgikus hatást keltenek.

 

Kiemelt kép: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés