Lily Collins már megint meglepte a rajongókat, ez a frizura ugyanis cseppet sem hétköznapi. Korábban még nem láthattuk így a színésznőt.

hirdetés

Lily Collins mindig tud meglepetést okozni, az Emily Párizsban sztárja rendkívül sokoldalú. Így még garantáltan nem láthatta a nagyközönség, olyan fotózást vállalt be a V Magazine tavaszi beharangozójához, amin még a hatalmas rajongók is megdöbbentek. A sikkes, gyönyörű Lilyt punkfrizurával kapták lencsevégre. A koncepció nagyon merész, vagány és ütős, mégis van benne valami nőiesség.

 

Lily Collins gyönyörű a fotókon: nem csak a frizura miatt ütős a sorozat

Noha az egyértelmű, hogy a magazinfotók között a punkfrizurás képek viszik a prímet, az anyag többi eleme éppúgy szót érdemel. Lily Collins rajong a divatért, rendszerint több márkával működik együtt, nem véletlen, hogy a Netflix sorozatában is egy sikkes, trendi fiatal lány szerepében tündököl. A való életben azért nem öltözik úgy, mint Emily, mégis könnyedén tud azonosulni a karakterrel.

A V Magazine most tényleg magasra tette a lécet, a koncepció annyira izgalmas és változatos, hogy szinte olyan, mintha nem is ugyanaz az ember szerepelne a fotókon. A gyönyörű Lily egy pillanat alatt változik át menő punkból elegáns hölggyé, majd egy maszkulinabb kisugárzást ölt magára. Az egyik fotón egy menő rocker bőrszettben pózol, míg a másikon már egy könnyed, romantikus fehér kosztümöt visel.

Láthatóan a vérében van a divat és a sikk, legyen szó bármilyen stílusról és tematikáról, a színésznő mindenben megtalálja önmagát. A képeken olyan luxusmárkák darabjait viseli, mint az Alexander McQueen, a Saint Laurent vagy a Harris Reed, amelyek még inkább megfűszerezik az összhatást.

 

A fotósorozat a 2023-as trendeket is előrevetíti, az oversize elemek például hatalmas hangsúlyt kaptak a szettek összeállításakor. Idén rendkívül népszerűek lesznek a túlméretezett holmik, különösen igaz ez a blézerekre és a különböző felsőkre.

A legtöbb elegáns felöltőt egy retró elem teszi majd különlegessé, a válltömés egyszerre nőies és maszkulin kisugárzást kölcsönöz viselőjének. Karcsúbbnak mutatja a derékvonalat, miközben a vállak szélesítésével markánsabb, határozottabb megjelenést eredményez.

 

Hosszú utat járt be, de mindvégig kitartó volt

A fotózás mellett interjú is készült a színésznővel, Lily Collins érdekes és elgondolkodtató részleteket árult el a karrierjéről. Noha számtalan produkcióban részt vett már, és a filmes, kreatív szakma több irányvonalán helytáll, az Emily Párizsban hozta meg számára az átható sikert. A sorozat generációkon átívelő üzenetének köszönhetően kicsiket és nagyokat egyaránt megszólít, kortól függetlenül mindenki megtalálja benne azt, amivel azonosulni tud.

Emily karaktere abszolút az új lehetőségek tárházát szimbolizálja, Lily Collins talán éppen ezért annyira szerethető a szerepben. Ő maga is hosszú utat járt be, míg eljutott a világhírig, s megtapasztalta, hogy sosem késő váltani, új dolgokba belekóstolni. Az ember lánya azt hinné, ilyen családi háttérrel és tehetséggel könnyű érvényesülni, ám a helyzet nem ennyire egyszerű.

Lily nem adta fel, s láthatóan nem csupán a filmipart hódította meg, a divat világában éppen olyan szenvedéllyel és alázattal dolgozik.

 

Kiemelt kép: Jamie McCarthy/Getty Images for Netflix/Getty Images.

Cikkfotók: Nathaniel Goldberg/V Magazine.

  • Megosztás:
hirdetés