Riley Keough dögös fotósorozatot vállalt, lehengerlően fest a Vanity Fair címlapján. Színésznőként előfordult már, hogy egy-egy filmben többet mutatott magából, ám sokan úgy vélik, hogy a nemrég megjelent különleges fotókra eddig még nem volt példa.

hirdetés

Riley Keough gyönyörű és vagány a címlapon

Elvis Presley unokájától egyáltalán nem áll távol a modellkedés, noha elsődlegesen színésznőként tartja számon a szakma. A világ egyik legnépszerűbb legendájának leszármazottjaként valószínűleg nem volt könnyű dolga. Bár sokan úgy vélik, ilyen esetben könnyen jön a siker, a hírnév jóformán elkerülhetetlen, ám mindez hatalmas nyomást jelent a saját út kitaposásában.

Riley Keough mindig is a figyelem középpontjában volt, azonban önerőből, tehetségével és karizmatikus, folyton megújuló egyéniségének köszönhetően, mindenféle hátszél nélkül érvényesült a karrierje során. Már egészen fiatalon kipróbálta magát a kamera előtt, nagyon hamar a Vogue címlapjára került, a legismertebb luxusmárkák dolgoztak együtt vele.

A 34 éves színésznő modellkarrierjét sem szorítja háttérbe, bár főként  sem szorítja háttérbe színészi pályájára koncentrál. Most a Vanity Fair címlapján tűnt fel, merész, de roppant nőies szettben. A falatnyi top alatt nem viselt melltartót, a hozzá társított fekete nadrág pedig enyhén átlátszó. Sokakat határozott pillantásával fogott meg, szinte mágneses vonzerő lengi körbe a képeken.

Hosszú vörös haja már-már ikonikussá vált, a koncepciót most is a gyönyörű, tüzes tincsek köré építették. Nem gondolták túl a hátteret és a díszletet, letisztult szürkét használtak, melynek komolyságát jól ellensúlyozza Riley Keough szenvedélyes, kissé vadóc kisugárzása.

Gyönyörű haját egy szélgéppel dúsították meg, amitől csak még vagányabb lett az egyébként is szédítő összkép. Ez egy kis játékosságot visz a beállított fotókba, a kócos, szélfútta frizura remekül hangsúlyozza a színésznőben rejlő vagányságot, amit most szabadon megvillantott a magazinfotókon.

Egyáltalán nem vitték túlzásba a sminket, nem akarták elvonni a figyelmet Riley természetes szépségéről. A ruhákkal szintén a határozott egyéniségét emelték ki, markáns vonalvezetésű, klasszikus darabokat adott neki a kreatív csapat, amelyek tökéletesen passzolnak bátor, bevállalós, mégis finom személyiségéhez. A képekből egyértelműen átjön, hogy szoros szálak fűzik a divathoz, nem csak felveszi, hanem viselni is tudja a vagány, ugyanakkor nőies darabokat.

A színésznő néhány merészebb fotót is bevállalt, noha a Vanity Fair egyáltalán nem esett át a ló túloldalára. Olyan finomsággal és könnyedséggel ragadták meg Riley Keough nőiességét, ami már-már példaértékű. Semmi flanc, felesleges cicoma, a természetesség és a határtalanul áradó vonzerő kapott hangsúlyt a képeken.

A színek tekintetében egyáltalán nem használták ki a divat nyújtotta paletta lehetőségeit, de ez valahogy nem is hiányzik a fotósorozatból. A fekete és a szürke dominanciája kissé komor hangulatot teremt, amiből a színésznő ragyogó személyisége határozottan tud kitörni. A magazin képei remekül tükrözik a hanyag eleganciát.

Kiemelt kép: Lionel Hahn/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés