Lily Collins kísértetiesen hasonlít Audrey Hepburnre, ezek a képek pedig még inkább kihangsúlyozzák a két színésznő közötti hasonlóságokat. Bájos tekintete, törékeny testalkata és arcvonásainak finomsága pont elég ahhoz, hogy akaratlanul is Hepburnre emlékeztessen minket, ám ezúttal a sminkkel, a hajviselettel és a beállításokkal is rájátszott a nyilvánvalóra a Cartier. Telitalálat lett ez a kampány.

hirdetés

A fiatal színésznő és az egykori díva közötti hasonlóság már a legtöbb filmrajongónak feltűnt. Audrey Hepburn kifinomult eleganciáját, kislányos báját és törékenységét ugyan nehéz lenne utánozni, Lily Collins igencsak közel áll hozzá. A Cartiernek is feltűnt a kísérteties hasonlóság, rá is erősítettek egy kicsit táskakampányukban. A reklámanyag a legendás színésznő 1954-es fotóit idézi meg, megdöbbentően tükrözi Hepburn visszafogott, mégis lélekbe hatoló, karizmatikus kisugárzását.

 

Lily Collins kiköpött Audrey Hepburn: ámulatba ejtő képek születtek

Semmi flanc, semmi túlzás. A Cartier egy letisztult, könnyed és visszafogott körítést álmodott meg táskakollekciója népszerűsítéséhez. Az már megszokott, hogy ékszerek, valamint egyéb kiegészítők reklámozásánál nem fektetnek túlzottan nagy hangsúlyt a modell frizurájára, sminkjére, illetve a ruhára vagy környezetre, hiszen az adott darabok éppen így kerülnek fókuszba.

A cél minden bizonnyal most is ez volt, Lily Collins már több alkalommal dolgozott együtt a francia luxusmárkával, így az ő személye nem hoz semmi váratlant egy Cartier-kampány esetén. Azonban a koncepció annál inkább, a táskák maximálisan háttérbe szorulnak, mindenkinek Audrey Hepburn ikonikus fotója ugrik be a képek láttán.

Audrey Hepburn fotója nem csak azért vált emlékezetessé, mert amilyen egyszerű, legalább annyira sokatmondó és különleges. A fekete nadrágkosztüm az egyik legemlegetettebb szett a színésznő szekrényéből, a kép 1954-ben készült. Részben emiatt a kreáció miatt alakult ki a tartós barátság Hepburn és Givenchy között.

A Cartier remekül megragadta Hepburn kifinomult stílusát, a képek elragadóak és különlegesek lettek. Erre rátesz még egy lapáttal, hogy Lily Collins vonásai, törékeny testalkata, testtartása rendkívül hasonlít az egykor méltán népszerű színésznőére. Habár a kampány a táskákról szól, összességében mégsem a gyönyörű kiegészítőkre került a hangsúly.

 

Kiemelt kép: Kevin Mazur/2020 MTV Movie & TV Awards/Getty Images.

Cikk képei: Zoe Ghertner/Cartier.

  • Megosztás:
hirdetés