Az Emily Párizsban sztárja, Lily Collins nem csak szépségével és tehetségével, hanem stílusával is elkápráztatja a nézőket. Divatérzékét és sokoldalúságát többször bebizonyította a 31 éves színésznő: a modern, extravagáns ruháktól kezdve a klasszikusokig, számos különleges fazont felvonultatott már a vörös szőnyegen. Azt tudjuk, hogy jól bánik a merészebb kivágásokkal, ám legutóbbi ruhaválasztásával minket is meglepett. Testreszabott ruhája eddig a legdögösebb húzása!

hirdetés

Phil Collins 31 éves lánya vonzó, dekoratív nő, de ő sem volt mindig elégedett az alakjával. Régebben komoly étkezési zavarral küzdött, amiről őszintén írt a pár évvel ezelőtt kiadott, Unfiltered című könyvében. Hosszú utat tett meg a lélek bonyolult ösvényein, de ma már boldog, felszabadult nő, egészséges önbizalma pedig az öltözködésében is megmutatkozik.

Kislányosan bájos arca, és törékeny alkata miatt nehéz levetkőznie a hercegnő szerepét, sokan még mindig a Tükröm Tükröm című film Hófehérkéjét látják benne, és legszívesebben tüllszoknyás, romantikus szaténruhában látnák.

A 2020-ban berobbant Emily Párizsban című sorozatban azonban egészen új oldalát mutatja meg az Emily-t alakító színésznő, hiszen a széria felér egy modern divatbemutatóval, így Lily Collins neve valószínűleg végérvényesen összefonódik a stílusos és sikkes megjelenéssel. Ez persze, nem csak az általa megformált karakternek, hanem a vörös szőnyeges eseményeken tanúsított, kifogástalan megjelenésének is köszönhető, de úgy tűnik, hogy a finomkodást már nagyon szeretné félretenni.

Lily Collins dögös latexruhában

Lily Collins többször nyilatkozott arról, hogy ma már egészen másként viszonyul a testéhez, és az egészség sokkal fontosabb számára, minthogy olyan ideált kergessen, amit csak önkínzással tud elérni. Igaz, törékeny alkatú, de nem sanyargatja magát azért, hogy a legkisebb ruhákba is beleférjen.

 

Az önértékelésében történt változások az öltözködésére éppúgy hatással voltak, a színésznő bátrabban válogat a merészebb, szupernőies ruhák közül, ám még a köldökig futó kivágásokat is olyan ízlésesen viseli, hogy sohasem tűnik közönségesnek, vagy erőltetetten kihívónak.

Legutóbb, a 2020-as MTV Movie & TV Awards vörös szőnyegén lepett meg mindenkit egy igazán dögös ruhaválasztással, ami a színésznő minden porcikáját kirajzolta, és felfedte vagány oldalát. Egy ennyire feszülős ruha – ami szinte kiszorítja a szuszt az emberből – mindig kétesélyes, ezzel a hosszított fazonnal, és a hozzá passzoló fényes, bársonyszalagos cipővel azonban, igazán elegáns hatást kelt. Lily Collins hagyta, hogy a fényes kreáció érvényesüljön, nem cicomázta fel hangsúlyos ékszerekkel, és a frizuráját sem gondolta túl.

A feszülős latexcuccot nem egy domina-kollekcióból szakajtotta, hanem a Saint Laurent 2020-as őszi repertoárjából való, és személyesen a kreatív igazgató, Anthony Vaccarello tervezte. A topánját szintén a francia divatház kínálatából szerezte be, ami csodás összhangot teremtett dögös öltözékével.

 

Nem először ötvözte a visszafogott feketét feltűnően szexi szabással és fényes anyaggal, a párizsi divathéten például, egy mély dekoltázsú, szexi overallban jelent meg, ami szintén egy bevállalós darab volt részéről.

Kiemelt kép: Kevin Mazur/2020 MTV Movie & TV Awards/Getty Images.

Cikkfotók: Kevin Mazur/2020 MTV Movie & TV Awards/Getty Images, Dominique Charriau/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés