Lily Collins a különleges, egyedi ruhák szerelmese, ám a divat sokkal több számára a puszta csillogásnál. Bár tény, hogy minden alkalommal dívaként ragyog a vörös szőnyegen, minden egyes kreáció az önkifejezésének, ízléstükrözésének kifinomult eszköze. Az általa választott darabok egytől egyig zseniálisak és ámulatba ejtők. A színésznő kedveli a letisztult egyszerűséget, a könnyed vonalvezetésért, illetve az aprólékosan kidolgozott részletekért éppen annyira rajong.

hirdetés

Lily Collins rövid idő alatt hatalmas népszerűségre tett szert, bár eleinte édesapja nevének köszönhetően kapott figyelmet a rivaldafényben, mára abszolút bebizonyította, hogy tehetségének köszönhetően tűnik ki a tömegből. Sztárcsemetének lenni bizonyos szempontból jó, hiszen az ember lánya hamar megismerkedhet a csillogást idéző világgal, ráadásul a megfelelő kapcsolati hálóhoz ebben az esetben szintén egyenes út vezet. Ennek ellenére tehetség nélkül képtelenség boldogulni, sőt, az esetleges próbálkozásoknak még nagyobb a rizikója, ha már egy eleve ismert névvel kísérletezik az illető.

A bájos Lily leginkább rátermettségével érvényesült, kétségtelen, hogy abszolút a televízió képernyőjén van a helye. A csinos színésznő nem csupán a filmezésért él, láthatóan a divat szerelmese. Méltán népszerű sorozata, az Emily Párizsban talán éppen ezért testhezálló számára. Lily Collins azonban nem csupán Emily Cooperként sikkes, a való életben szintén kifinomult stílusérzékkel rendelkezik.

Lily Collins a különleges, ízléses ruhák híve: a színésznő mindig sikkes

Lily Collinst hasonlították már Audrey Hepburnhöz, gyakran pedig a sorozatban látható fiatal, naiv lány képével azonosítják, azonban az öltözködése is azt tükrözi, hogy igazi egyéniség. Fantasztikus ruhaválasztásaival rendszerint lenyűgözi a rajongókat. A kifinomultabb, egyszerűbb kreációk csodásan hangsúlyozzák a belőle áradó sikkes eleganciát, míg a finom részletekkel kidolgozott, különlegesebb darabok sokat árulnak el a színésznőről.

 

Nem fél bevállalni az extrémebb, merészebb estélyiket sem, ilyenkor garantáltan minden tekintet az ő ruhájára tapad. A színésznő számtalan divatpillanatot okozott már, azonban az emlékezetes darabok nem azért válnak ikonikussá, mert túl sokat mutatnak, vagy túlzottan figyelemhajhászak lennének.

Az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmjének bemutatóján például egy fantasztikus Elie Saab kreációban jelent meg. A ruha a legapróbb részletekig ki volt dolgozva. Noha nem mutatott sokat a színésznő alakjából, kellően sejtelmes és a varázslatos volt. Ez a csodás estélyi nem a mélyen szabott dekoltázsával vonzotta a tekinteteket, sokkal inkább a mélyebb jelentéssel bíró, mellkasrészen látható minta volt az, ami igazán különlegessé tette az összképet.

 

Kiemelt kép: Taylor Hill/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

Cikkfotók: Jeff Spicer/Getty Images for Sky/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés