Lily Collins az évek során bájos sztárcsemetéből valóságos divatdiktátorrá nőtte ki magát. Phil Collins 32 éves lányát imádja a kamera, sorra kapja a szerepeket, és mindig a legjobban öltözött hírességek listáján szerepel. Lily most legújabb kampányképeivel lepett meg mindenkit, mivel félredobta a szende szomszédlány imidzset, és megmutatta, milyen egy igazán vagány díva!

hirdetés

Phil Collins lányát bájos fiatal hölgyként ismerte meg a világ. Sokak szerint Audrey Hepburnre hasonlít, mivel a színésznő testalkata is rendkívül karcsú és törékeny. Nagy őzikeszemei vannak, amelyeket szépen árnyalnak a hangsúlyos szemöldökei. Lily eddigi szerepeit főként ezen tulajdonságai alapján kapta. Alakította már Hófehérkét a mozivásznon, az utóbbi időben pedig a kreatív és mindig vidám Emilyként láthatjuk az Emily Párizsban című sorozatban.

Lily Collins törékeny külsejéhez nagyszerűen passzoltak ezek a szerepek, és a ruhatárát is eszerint komponálták meg. Mindig nagyon jól öltözött, legtöbbször olyan kreációkat visel, amelyekkel szépen érvényesül a kislányos, bájos arca, mégis megvillanthatja bennük a kifinomult, nőies oldalát.

Az utóbbi időben a visszafogott, sikkes ruhafazonok mellett egyre többször mutatkozik merészebb kreációban, tavaly például egy dögös, fekete, latex-estélyiben keltett feltűnést. Persze, ez nem jelenti azt, hogy szakított volna a romantikus részletekkel kiegészített ruhakölteményekkel, pár héttel ezelőtt, egy Ralph Lauren-csipkecsodában ment férjhez.

A legújabb divatkampányában ötvözték a kettőt, mivel megjelenik a színésznőre jellemző finom elegancia, de a merészebb, vagányabb ruhafazonok szintén szerepet kaptak a repertoárban.

Lily Collins vagány ékszereket reklámoz

Lily Collins a Cartier legújabb kollekciójának reklámarca. Az ékszermárka különleges csecsebecséket alkotott, a finom kreációk helyét kivételesen átvették a punkosabb, hangsúlyosabb darabok.

Az ékszerek gyémántból, ametisztből és ónixból készültek. Rendkívül nagyok, ezért minden figyelmet magukra irányítanak. Lily letisztult ruhafazonokkal és csillogó kreációkkal viseli a hangsúlyos kiegészítőket.

A fotókon nyoma sincs a Lily Collinstól megszokott kislányos bájnak, egy dögös, vagány, elegáns nőt látunk, aki megtestesíti a modern nőiességet. A piros színű kreációk és a flitteres ruhadarabok úgyszintén remekül állnak neki.

A 32 éves színésznő csodásan fest a felvételeken, igazán elegáns, kifinomult hatást kelt. A csillogást finoman adagolták, így nem tűnik túlságosan soknak.

 

 

Kiemelt kép: Dominique Charriau / Getty Images. 

 

  • Megosztás:
hirdetés