Egy igazán jó színésznő ismérve a sokoldalúság és többarcúság. Persze vannak, akiket kifejezetten a gonosz boszorka szerepre teremtettek, míg mások leginkább csak a megszeppent naiva szerepében tetszelegnek. A karakter nagyon sokat befolyásolhat a filmes szakmában, sőt, a modellek esetében sincs ez másképp. Sokan külsejük alapján kapnak meg egy-egy szerepet vagy kampányfotózást. Lily Collins bájos, kislányos kisugárzású színésznőként lett ismert. Legújabb sorozatában, az Emily Párizsban című netflixes szériában is egy kedves, ártatlan hölgyemény szerepében láthatja őt a nagyközönség, azonban a 32 éves színésznő most mindenkit megdöbbentett. Ez a címlapfotó olyannyira vadra sikerült, hogy gyakorlatilag rá sem lehet ismerni a tündéri Lilyre.

hirdetés

 

A legtöbb címlapfotó Lily Collins bájos, kifinomult megjelenését tükrözi

Lily Collins valódi természetes szépség, kétség sem fér hozzá, hogy ő az egyik leggyönyörűbb fiatal színésznő. A legnagyobb márkák imádják, és rendszeresen szerepel a legnépszerűbb divatlapok címlapján. Egyszerűen imádja a kamera, sokan Audrey Hepburn hibátlan szépségét látják benne, gyakorlatilag garancia a csodás képekre.

 

A 32 éves színésznő azonban igyekszik levetkőzni kislányos vonzerejét. Ruhaválasztásai mindig sikkesek, ám manapság bátrabban válogat a szexi darabok közül. Érezhető, hogy gyakrabban vállal be olyan fotózásokat, melyek a nőies eleganciára, vagy épp a vagányságra fektetnek hangsúlyt.

Belevaló vadóccá változott a Vogue-címlap kedvéért Phil Collins lánya

Lily Collins nem csak gyönyörű, hanem sokoldalú is. A legújabb Vogue címlapja olyannyira megdöbbentően más lett, mint amit tőle megszokhattunk, hogy már-már fel sem ismerjük a színésznőt ezeken a fotókon.

 

Elképesztően vad és magabiztosságot sugalló az összkép, amihez a haj és a smink egyaránt tökéletesen hozzájárul. Lily láthatóan jól érezte magát a fotózáson, komfortosan mozog olyan szerepekben, amelyek nagyban eltérnek az eredeti megjelenésétől és kisugárzásától.

 

Sok színész számol be arról, hogy beskatulyázzák egy bizonyos karakterszerepbe, amelyben nem tud egészen kibontakozni. Lily Collins esetén is így lehet ez, ezért az efféle magazinfotók remek lehetőséget szolgáltatnak arra, hogy más bőrbe bújjon.

Nem ez volt az első eset, hogy teljesen átalakult egy címlapfotó kedvéért. Egy korábbi Elle magazinban szőkén láthatták a rajongók, a sminkkel és az öltözékkel itt sem finomkodtak a stylistok.

 

Korábban is láthattuk már fekete hajjal, Lily mélyen megbúvó vadabb énjét többször fedte már fel hasonló tematikájú fotózásokon.

 

Lily Collins köztudottan komolyan veszi a munkáját, és energiát nem sajnálva dolgozik azon, hogy mindig a legtökéletesebben hozza a tőle elvárt karaktert. A címlapfotózások során is minden alkalommal a maximumot hozza ki magából, tőle még a vad és hihetetlenül vagány képek sem túlzóak, illetve cseppet sem énidegenek és mesterkéltek.

Összességében a színésznőt a kifinomult báj és nőiesség jellemzi, amit a ruha-, smink- és frizuraválasztása is rendre alátámaszt. Minden címlapfotózás során más és más oldalát mutatja meg a szakemberek munkájának köszönhetően, igazi kaméleonként szerepel a kamerák előtt. Egy biztos, Lily Collins mindenhogy elképesztően gyönyörű, bármi jól áll neki, és remélhetőleg még sok különleges fotósorozattal lepi meg a rajongókat.

 

Kiemelt kép: Dominique Charriau/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés