Lady Gaga az idő múlásával egyre gyönyörűbb, ezek a reklámfotók egyszerűek, természetesek, mégis lenyűgözőek!

hirdetés

Lady Gaga éppen ma ünnepli 37. születésnapját. Csakúgy, mint a jó bor, az évek múlásával egyre érettebbé, nemesebbé válik az énekesnő egyénisége, illetve külső és belső szépsége. Sokáig csak extrém sminkben, színes frizurával és merész ruhákban mutatta magát a rajongóknak, ám manapság sokkal inkább nőies, kifinomult oldalát helyezi előtérbe.

Rengetegszer mutatja meg smink nélküli arcát, egyre gyakrabban láthatjuk filmszerepekben, a Dom Pérignon reklámjában pedig modellként bizonyít, sőt, tánctudását is megvillantja néhány kifinomult mozdulat erejéig.

Ezek a reklámfotók fókuszba helyezik Lady Gaga nőiességét

A Dom Pérignon tavaszi kampányvideója olyan, mint egy művészi kisfilm. Nem is választhattak volna jobb szereplőt Lady Gagánál, aki a benne rejlő tehetséget már-már kézzel foghatóvá, tapinthatóvá teszi kecses mozdulataival és fantasztikus arcjátékával. Az énekesnő elképesztően sokoldalú, énekhangjával már évek óta elvarázsolja rajongóit, az elmúlt időszakban pedig színészként is berobbant. A reklámban tánctudását is megmutatta, csodálatos látvány, ahogy a légies ruhákban követi a zene ritmusát.

Az énekesnő nem először működik együtt a márkával, a legutóbbi anyag azonban szó szerint más színben tetszelgett. 2021-ben gyakorlatilag mindent a rózsaszín és pink árnyalataira építettek. Gaga egészen extrém sminket kapott, a ruháról és a manikűrről nem is beszélve. Idén azonban nagyot fordult a kocka, most nem az énekesnő múltbéli stílusa került középpontba, a művészi alkotás szabadsága, a tehetség és a finom érzelemvilág kapta a főszerepet.

A fotós, Mario Sorrenti tánc közben kapta lencsevégre az énekesnőt, aki elképesztően kecsesen és nőiesen mozog a kamera előtt. A fekete-fehér fotók még inkább fokozzák az anyag művészi hangulatát, arról nem is beszélve, hogy Lady Gaga abszolút természetes, naturális és könnyed megjelenéssel pózol, csak egy minimális sminket kapott a forgatáshoz.

 

Nem meglepő, hogy nem viszi túlzásba a cicomát. Az idei Oscar-gálán erős sminkben lépett a vörös szőnyegre, lehengerlő ruhában hangsúlyozta fantasztikus alakját, ám a színpadon már makeup nélkül adta elő Hold My Hand című dalát. Ezen a húzáson mindenki meglepődött, Gaga egy gramm festéket sem viselt az előadás közben.

A Dom Pérignon reklámja is talán éppen ettől olyan különleges. A szépség belülről fakad, éppen úgy, ahogy a tehetség és az alkotás iránti vágy is. A kisfilmhez remekül passzol Lady Gaga letisztult, nőies vonzereje, egyáltalán nem hiányoznak a látványos elemek a fotókról sem.

 

Noha a legtöbben még mindig a merész és sokszor értelmezhetetlen jelmezekre, az erős, extravagáns sminkre asszociálnak Lady Gaga neve hallatán, az énekesnő egészen más oldalát mutatja az elmúlt időszakban. Egy igazi egyéniség, aki vibráló kisugárzásával mindenkit lehengerel.

Ezúttal nem csak énekesnőként és színésznőként láthatjuk a videóban, modellként és táncosként is bizonyít. Mozdulatai irigylésre méltók, a róla készült képek pedig egyértelműen arról tanúskodnak, hogy Gaga egyre csak gyönyörűbbé válik az évek múlásával. Természetességével sokakat ösztönöz arra, hogy fogadják el magukat olyannak, amilyenek. A természetesség híve, tehetsége és mondanivalója pedig rendkívül inspiráló.

Kiemelt kép: Dimitrios Kambouris/Getty Images.

Cikkfotók: Mario Sorrenti/Dom Pérignon.

  • Megosztás:
hirdetés