Úgy tűnik, Lady Gaga nem szeret unatkozni, hiszen a zenei karrierje és a filmforgatások mellett még különféle reklámkampányok is beleférnek az idejébe. A merész énekesnő most különleges pezsgőket népszerűsít, és azt már most elárulhatjuk, hogy a nevével fémjelzett kampány elképesztően izgalmasra sikerült.

hirdetés

Ha feltűnő megjelenésről van szó, Lady Gaga kifogyhatatlan a kreatív ötletekből. Az aranytorkú énekesnő éveken keresztül sokkolta rajongóit a szokatlan összeállításaival. Az extrém, sokszor polgárpukkasztó szereléseit a vörös szőnyegen kívül is viselte, és a merész ruhakivágások, vagy túlságosan rövid sortok sem jelentettek számára problémát.

Az utóbbi években hatalmas változáson ment át az énekesnő stílusa: manapság legtöbbször a letisztultság és az elegancia kerül nála előtérbe. Bár ez nem jelenti azt, hogy elhagyta volna a rá jellemző egyedi stílusjegyeket, sőt! Továbbra is kedveli a mintás kreációkat, és feltűnő ékszerekkel éppúgy szívesen bolondítja meg a szereléseit. Tavaly a különleges maszkjaival keltett hatalmas feltűnést.

Lady Gaga jelenleg Olaszországban forgatja a Gucci-filmet, amelyben előre láthatóan sok elegáns szerelésben láthatjuk majd. Talán pont ezért lepett meg mindenkit a legújabb fotóival, hiszen nyoma sincs a visszafogott eleganciának, és ismét megjelenik a rá jellemző merészség.

Ritka pezsgőket reklámoz a különc stílusú énekesnő

A 35 éves énekesnő és a Dom Pérignon különleges pezsgőket dobott piacra, amelyeknek az üvegét Lady Gaga tervezte Nicola Formichetti divatszakember együttműködésével. A 2005-ös évjáratból mindössze 110 palack kerül forgalomba. A gyűjtői darabokból származó bevétellel a Born This Way alapítványt támogatják, amit Gaga az édesanyjával együtt hozta létre. Az alapítvány a fiatalokat segíti, és kitűzött céljuk, hogy véget vessenek az iskolai zaklatásoknak.

A különleges italhoz egyedi reklámkampány illik, ezért Lady Gaga a pezsgősüveghez passzoló rózsaszín, fényes ruhában pózol a fotókon.

A rózsaszín, csomagolópapírra hasonlító ruha mellett egy futurisztikus szerelést is magára öltött az énekesnő, amelyhez különleges frizura, és extrém műköröm társult. Az átalakulás annyira remekül sikerült, hogy első pillantásra alig lehet felismerni a szőke hírességet.

A pezsgőmárka hosszabb távon szeretne együttműködni az énekesnővel, így a jövőben valószínűleg több különleges kampánnyal is előrukkolnak majd.

 

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés