Lady Gaga gyönyörű énekhanggal büszkélkedhet, ám nem ez az egyetlen dolog, amivel rendszeresen kitűnik a többi előadó közül. Extrém stílusáért legalább annyian rajonganak, mint a dalaiért, hiszen mindig előrukkol valami igazán váratlan öltözékkel.

hirdetés

Lady Gaga több mint tíz éve tevékenykedik aktívan a zeneiparban, az elmúlt években pedig még a színészi tehetségét is megcsillogtatta. Sorra halmozza a sikereket, és tevékenységével nagy hatással van a modern popiparra. Ám nemcsak a zenére gyakorolt hatása érzékelhető, hiszen valóságos ikonná nőtte ki magát, mondhatni, Lady Gaga a megjelenésével és a zenei kvalitásával egyaránt az egyediséget képviseli.

Különc öltözködési stílusát már a karrierje legelején megismerhettük, az elmúlt évek alatt pedig még több izgalmas, bizarr, vagy éppen polgárpukkasztó színpadi szereléssel örvendeztetett meg minket az énekesnő. Bár az utóbbi időben egyre elegánsabb összeállításokban jelenik meg Gaga, ez mégsem jelenti azt, hogy teljesen elhatárolódott az extravaganciától.

Lady Gaga továbbra is imádja a meghökkentő kreációkat

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az év eleji Oscar-gálán viselt elegáns szettje után, most ősszel ismét őrült szerelésekbe bújt az MTV Video Music Awards alkalmából. Rendhagyó ízlése természetesen nem merül ki a különleges ruhaválasztásaiban, hiszen legtöbbször feltűnő frizura és smink is társul a formabontó kreációk mellé.

Ebben partnerei a tervezők is, akik elképesztő ruhaalkotásokat kreálnak az énekesnő számára. Alexander McQueen például nagy kedvence volt, pályája elején többször viselte a tervező különleges darabjait. Az extrém megjelenést nemcsak a vörös szőnyegre tartogatja, ugyanis a koncertjei során szinte kivétel nélkül különleges szerelésekbe bújik. Sőt, bizonyos esetekben még az utcán is megdöbbentő szerelésekben sétál végig. Mutatjuk a legelképesztőbb szettjeit, amikre nehéz szavakat találni.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Jamie McCarthy / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés