Dua Lipa újabb oldalát mutatta meg a rajongóknak, ezek a retró fotók mindenkit visszarepítenek a nyolcvanas évekbe. Ez a cipő igazi klasszikus, úgy tűnik, idén újból visszanyeri pozícióját az utcai divatban.

hirdetés

A retró trendek újjáéledése cseppet sem újszerű, a vintage ruhadarabok már a tavalyi évben is hatalmas népszerűséggel söpörtek végig az utcán. A nyolcvanas évek vidám, izgalmas részletei mellett a nőies holmik, valamint a sikkes, stílusos lábbelik is feltűntek. Az aktuális repertoárt leginkább ezek a letisztult, klasszikus darabok színesítik, a Puma például több olyan cipővel is előrukkolt az elmúlt időszakban, amelyek megújult formában hozzák a retró hangulatot.

Dua Lipa visszarepít a nyolcvanas évekbe: ezek a retró fotók egy házibuli hangulatára emlékeztetnek

A fehér edzőcipők töretlen népszerűsége idén sem hagy alább, a 2023-as trendek között is szerepel a méltán imádott lábbeli. A különböző fazonok egytől egyig sikkes, trendi megjelenést kölcsönöznek a szimpla hétköznapokon. Nem csoda, hogy a nagyobb márkák is előszeretettel dobnak piacra hasonló darabokat. A Puma legutóbbi kampánya nem csak a retró stílusú edzőcipő miatt érdekes, Dua Lipa személyisége és a koncepció legalább annyira izgalmassá teszi az összképet.

 

A koncepció rendkívül egyedi és izgalmas, az énekesnő pedig abszolút remek választás volt ehhez a kampányhoz. Noha már hosszú ideje a márka nagykövete, Dua Lipa egyébként is egyedi stílusáról híres, ugyanis imádja a retró holmikat és a különleges darabokat. A fotók egyértelműen egy nyolcvanas évekbeli házibuli hangulatát tükrözik. A bútorok, a radiátor és a jól összeválogatott ruhadarabok mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a látvány valóban hiteles érzetet keltsen.

Az énekesnő két különböző szettet is visel, ám a cipő nem változik. A két összeállítás egészen eltérő stílusú, míg a farmernadrágos kissé lezser, hétköznapi hatást kelt, a blézeres már egy elegánsabb vonalon mozog. Dua Lipa célja valószínűleg az volt, hogy megmutassa, ez a retró stílusú fehér edzőcipő bizony mindenhez remekül passzol.

Ha már Puma-kampányról van szó, érdemes a cipőről is ejteni pár szót. A vastag talpú kialakítás elképesztően menő volt a nyolcvanas években, s az elmúlt időszakban újra visszatért a hétköznapi divatba. A markáns fazonkialakítás alapvetően laza, sportos hangulatot tükröz, letisztultságából adódóan azonban gyakorlatilag bármilyen stílusú szettben megállja a helyét. Egy elegáns nadrág és blézer kombinációjával remekül hozza a lezser eleganciát, miközben melegítővel vagy bő szárú farmernadrággal éppen annyira jól mutat.

A Puma még a legapróbb részletekre is figyelt, a modelleken olyan kiegészítők tűnnek fel, amelyek mind a nyolcvanas évek retró trendjeit idézik. Ilyen például a horgolt vagy kötött lábszármelegítő, amelynek népszerűsége manapság újból szárnyra kapott.

 

Kiemelt kép: Dave J Hogan/Dave J. Hogan/Getty Images.

Cikkfotók: Puma.

  • Megosztás:
hirdetés