Lady Gaga nevének hallatán a legtöbb embernek polgárpukkasztó megjelenése, kihívó és értelmezhetetlen ruhaválasztásai jutnak eszébe. Tény, hogy az énekesnő által viselt kreációk többsége – legyen szó videóklipről vagy vörös szőnyeges megjelenésről – kiveri a biztosítékot a rajongóknál. A 35 éves tehetség azonban nem csupán a provokatív, hihetetlenül ronda darabokkal hívja fel magára a figyelmet, csodálatos estélyi ruháival is okozott már emlékezetes divatpillanatokat.

hirdetés

 

Az elmúlt években Lady Gaga színésznőként is egyre felkapottabbá vált, a Csillag születik című mozifilmben számos alkalommal láthatta smink nélkül, egészen egyszerű szerelésekben a közönség. Az elmúlt években a vörös szőnyeges megjelenéseit is javarészt a kifinomult nőiesség jellemezte. Noha nem állítjuk, hogy Gaga teljes mértékben megváltozott volna.

 

Legújabb filmjének bemutatóján egy elképesztően légies, gyönyörű, lila ruhában jelent meg. A Gucci kreáció olyannyira szemet gyönyörködtető, hogy alig lehet észrevenni rajta a Gagára jellemző tipikus, extravagáns stílusjegyeket, amiket az énekesnő természetesen soha nem hagyna ki.

A sifonruhához a már tőle megszokott platformtalpú cipő társult, azonban nem ez volt a leginkább Gagás pontja a szettnek. A ruha látszólag sokat takar, azonban a szemfüles fotósok szinte rögtön kiszúrták, hogy az énekesnő ismét nem fektetett túlzottan nagy hangsúlyt testének elfedésére és a visszafogottságra, még a bugyija is átütött a kreáció alól.

 

A vadóc külső egy határozott, elhivatott, céltudatos és precíz nőt rejt maga mögött. Lady Gaga a Vogue magazinnak mesélt legújabb szerepéről, amit igencsak komolyan vett. Az énekesnő kilenc hónapon át akcentussal beszélt a szimpla hétköznapokon is csak azért, hogy tökéletes teljesítményt nyújtson a filmvásznon, és hitelesen hozza szerepét.

Gaga elképesztően nőiesen festett a vörös szőnyegen, megjelenése hihetetlenül vadító és csodálatos volt. Az említett öltözékelemek nélkül pedig nem is lenne igazán önmaga. Ez a ruha minden bizonnyal a divattörténelem emlékezetes darabjává válik, pozitív értelemben. Az énekesnő más kreációkkal is elkápráztatta már a közönséget korábban, nem csak a Gucci-ház premierjén festett szédületesen.

Lady Gaga megjelenése nem mindig botrányos, többször kápráztatta már el a rajongókat

A 2019-es Oscar-Gálán viselt fekete estélyi kiemelte fantasztikus alakját. Bár ebbe is csempészett egy minimális vadócságot, mégis kifejezetten nőies volt az énekesnő.

 

A 2019-es Golden Globe-on viselt babakék, hosszú uszályos kreáció talán az egyik legemlékezetesebb darab mind közül. Ez a ruha a tökéletes bizonyíték arra, hogy Gaga nem csupán értelmezhetetlen jelmezeivel tudja felhívni magára mások figyelmét.

 

Ez a 2015-ös darab egyértelműen bizonyítja, hogy Gagától már sok évvel korábban sem álltak távol a hihetetlenül nőies és kifinomult szettek, melyeket néha a vörös szőnyegen is megszellőztetett.

 

Lady Gaga a Csillag születik című filmjének premierjén sem keltett kevésbé csodálatos benyomást. Az est fénypontja volt ez a brutálisan csillogó, ezüst Givenchy kreáció.

 

Lady Gaga ízlése az elmúlt években sokkal kifinomultabbá vált, megjelenése visszafogottabb és lényegesen nőiesebb lett. Ennek ellenére továbbra is hű maradt önmagához, és minden alkalommal belecsempészi szettjeibe azokat az apró trükköket, melyekkel igazán sajátjának érezheti a kreációkat.

Kiemelt kép: Karwai Tang/WireImage/Getty Images.

Cikk képei: Samir Hussein/WireImage/Frazer Harrison/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/C Flanigan/Larry Busacca/Kevin Mazur/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés