A Harper’s Bazaar júliusi borítóján Ashley Graham tökéletes sminkben, kicsattanóan üdén pózol a természet lágy ölén, mintha épp egy kampányfotózáson lenne. Az biztos, hogy ránézésre sosem mondtuk volna meg, hogy ez a címlapfotó profi stáb nélkül készült, méghozzá a modell férjének közreműködésével.

A koronavírus miatt kialakult járványhelyzet a világ minden táján szokatlan szituációkat teremtett. A magazinok, divatmárkák is igyekeztek feltalálni magukat, hogy érintés- és közelségmentesen lehessen megoldani egy-egy fotózást.

A Harper’s Bazaar igazán rugalmasnak bizonyult a címlap- és cikkfotókat illetően, pedig a júliusi kiadás fő interjúanyagához készültek a képek, amelyben a plus size modell a szülés és az anyaság megéléséről nyilatkozik.

Ashley Graham gyönyörű a rögtönzött képeken

A teltkarcsú modell januárban hozta világra gyermekét, és nem volt kérdés, hogy az anyasággal kapcsolatos tapasztalatait a Harper’s Bazaar hasábjain osztja majd meg bővebben egy nagy interjú keretében, hiszen visszatérő címlapsztárként régóta szoros kapcsolatot ápol a magazinnal.

A járványhelyzet azonban némiképp átírta a forgatókönyvet, hiszen az újdonsült anyuka férjével és gyermekével együtt New Yorkból Nebraskába költözött a családjához. Így a fotózást is ott kellett megejteniük, családi körben, fodrász, sminkes, fotós és stáb nélkül, de úgy tűnik, hogy ez nem jelentett nekik különösebb gondot. Végül Justin Ervin, Ashley Graham filmrendező férje ragadott fényképezőgépet, és a tavaszi napsütésnek köszönhetően gyönyörű nyárhangulatú képeket készített a modellről. Abszolút profi munkát végzett!

 

Kiemelt kép: Jamie McCarthy/Getty Images.

Képgaléria képei: Justin Ervin/Harper’s Bazaar.

  • Megosztás:
hirdetés