Kristen Stewart a vagány, bevállalós stílust képviseli a Chanel nagyköveteként, ami szabadabb mozgásteret enged a divatháznak a smink és az öltözék terén egyaránt, hogy bebizonyítsa, milyen sokrétű elképzelései vannak a nőies sikkről.

hirdetés

Amikor Kristen Stewart a Chanel múzsája és nagykövete lett, sokan megkérdőjelezték, hogy vadóc megjelenésével és merész stílusával mennyire lesz képes alkalmazkodni a nagy múltú francia divatház finom eleganciájához. Ami azt illeti, a márka arculata igazodott őhozzá, persze nem egy hirtelen jött, légből kapott marketingfogásnak köszönhetően, sokkal inkább belső meggyőződésből.

A sikkes márka mindig is törekedett arra, hogy megmutassa, felfedje sokrétűségét, a színésznő pedig tökéletesen közvetíti az üzenetet. A 33 éves Kristen Stewart egy olyan generáció tagja, amelynek nagy egyéniségei bátran felvállalják önmagukat, nem akarnak semmilyen szépségideálnak vagy ikonikus divatirányzatnak megfelelni. A divatmárka szintén a belső szabadságot hirdeti, alapítójához, Coco Chanelhez hűen, aki sok szempontból úttörő személyiség volt a divat világában, hiszen nem a kitaposott ösvényt választotta.

A divatház nem kíván beleragadni a finom elegancia skatulyájába, bár azzal éppúgy azonosul, úgy véli, a nőiesség sokféle módon megnyilvánulhat. Kristen Stewart egyénisége és a Chanel szellemisége hitelesen kapcsolódik, ez az őszi sminkkollekció kampányában is jól érzékelhető.

A Chanel nem finomkodott: ez a vad smink jól passzol Kristen Stewart stílusához

Bár a koncepció cseppet sem meglepő, hiszen a színek terén az őszi hangulat kerül előtérbe. A mélyebb avarszínek, a változó természet bordós, barnás, bronzos és rozsdás tónusai uralják a palettát. Látszólag biztonsági vonalon maradt a divatház, hiszen a klasszikus Chanel-sminkben is a barnás árnyalatok dominálnak, de ezúttal nem egy szolid makeup megalkotása volt a cél.

A Chanel tavaly ősszel jelentette be, hogy szépségműhelye új, kreatív sminkpartnerekből álló csapattal bővül. A Cometes Collective csoportjához első körben három feltörekvő tehetség csatlakozott, Ammy Drammeh, Cécile Paravina és Valentina Li. A globális kreatív sminkpartnerek amellett, hogy részt vesznek az új sminkkollekciók fejlesztésében és a kozmetikai kínálat folyamatos bővítésében is segédkeznek, a fotózások, kampányok folyamatában szintén részt vállalnak.

A retró smink, amit Kristen Stewart a Chanel őszi szépségkampányában visel, Ammy Drammeh munkája, aki modern formába öntötte a most divatos múltidéző sminktrendeket. Az új sminkkollekció színvilágát az őszi napéjegyenlőség ihlette, amellyel kezdetét veszi Coco Chanel kedvenc évszaka.

A kilencvenes és kétezres évek hangulata, illetve a Gabrielle által megélt szépségreform korszaka is visszatükröződik ebben a sminkben. Szolidnak ugyan nem nevezhető, de amellett, hogy határozott és karakteres, a lágy harmóniát sem mellőzi.

A női erő és az egyedi szépség kap hangsúlyt az őszi-téli sminkkollekció kampányában, amely a ragyogó és borongós őszi árnyalatokat egyszerre vonultatja fel.

Kiemelt kép: Franziska Krug/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés