Az őszi sminkdivat két vezérfonalon fut. Az egyik ágon tobzódnak a színes paletták, vibráló rúzsok, míg a másik irány a visszafogott, letisztult, natúr makeupot helyezi előtérbe. A Chanel az utóbbi vonalat erősíti, főként barna és bézs árnyalattal készült a divatház az új szezonra, az általuk lefektetett slágerszínekért pedig a francia nők is rajonganak.

hirdetés

Az őszi szezonban sok eltérő irányzat formálja a sminkdivatot. Megjelennek a nyolcvanas évek harsány színei, a kétezres évek elején divatosnak számító csillogó elemek, illetve a klasszikus, neutrális makeupok, melyeket a változó természet színei inspiráltak. Míg a korábban felsoroltak eléggé beszűkítik a lehetőségeket, addig az utóbbi esetében bátrabban lehet keverni az egyes árnyalatokat, váltogatni a rúzsokat, szemhéjpalettákat.

A francia nők kedvenc sminktónusait használja a Chanel: ettől lesz gyönyörű az őszi sminkdivat

A sikkes ruhakollekciók létrehozása mellett a bőrápolásban és a dekorkozmetikumok világában is otthonosan mozog a Chanel. A márka termékei jó minőségűek, és nem utolsósorban gyönyörűek, egy-egy csinos paletta valódi műalkotás. Az őszi repertoár a megszokott minőségben készült el, de a színpalettát alaposan lecserélték.

 

A Chanel tavaszi-nyári sminkkollekcióját még a harsány színek jellemezték. Napfényes, vibráló árnyalatok voltak túlsúlyban a divatház kínálatában, és a piros számos tónusa szerepelt a felhozatalukban. Ám az új kollekcióban pillérei sokkal inkább a természetes, visszafogott kozmetikumok, annak ellenére, hogy az őszi sminkdivat nem fukarkodik a színekkel.

 

A már jól ismert sminktermékek palettája felvonultatja a bézs, barna és bordó tónusokat. A francia nők évtizedek óta rajonganak az efféle színkombinációkért, hiszen nagyon letisztulttá, visszafogottá válik tőlük a megjelenés. Kicsit sem lesz túlzó velük a smink, és akár feltűnőbb árnyalattal is kombinálhatod őket.

 

Az új sminktermékek szépen illeszkednek a bőr természetes tónusaihoz. A rúzsok, körömlakkok roppant naturális hatást garantálnak. A smink ebben a formában szinte láthatatlan.

 

A Chanel szerint a rúzs színe nyugodtan igazodhat a bőr tónusához ősszel, elegendő, ha csupán egy kicsit tér el attól.

 

Képek: Tim Elkaam / Chanel. 

  • Megosztás:
hirdetés