Kristen Stewart nem éppen az eleganciájáról, inkább a vadóc öltözködéséről, és kissé hanyag megjelenéséről híres. A 31 éves színésznőt a sorozatos mellényúlások miatt sokan slamposnak könyvelték el, ezért is okozott hatalmas meglepetést, amikor a Chanel csapatához csatlakozott.

hirdetés

Kristen Stewart gyerekként kezdte színészi pályáját, majd az Alkonyat-filmekkel szerzett magának hírnevet. A 31 éves színésznőt szinte azonnal beskatulyázták, és azóta is igyekszik magáról levetkőzni a naiv, szomszéd lány karakterét. Az elmúlt években egyre kevesebb szuperprodukcióban láthattuk, fokozatosan a művészfilmek felé fordult.

Úgy tűnik, jól választ szerepet, hiszen sokszínűbb karaktereket jelenít meg a vásznon, és manapság már a kritikusok is elismerően nyilatkoznak a 31 éves Kristen színészi játékáról. Legújabb filmjében Diana hercegnét formálja meg.

Karrierje kezdetén kifejezetten nőies szettekben jelent meg a vörös szőnyegen, karcsú alakjának hangsúlyozására a stylistja is erőteljesen rásegített. Gyakran láthattuk őt miniruhában, vagy trükkösen kivágott kreációkban, ám idővel merőben más lett a stílusa. Sokkal vadabb megjelenésre váltott, és az sem volt ritka, hogy zsíros hatású hajjal jelent meg a nagyérdemű előtt.

Kristen Stewart a Chanel megszokott eleganciáját hozza

A színésznő stílusát korábban gyakran illették a slampos vagy igénytelen jelzőkkel, ezért is lepett meg mindenkit Karl Lagerfeld 2013-ban, amikor felkérte a színésznőt a Chanel egyik kampányához. A munkakapcsolat idővel állandósult, és Kristen Stewart mutatós reklámarcból a tervező múzsájává avanzsált.

A divatházzal ápolt jó kapcsolata a tervező halála után is megmaradt, Kristent minden fontos alkalomra a Chanel öltözteti. Tavaly ő volt az egyedüli, aki élőben megnézhette Virginie Viard Métiers d’Art kollekcióját. Most pedig ezekben a kreációkban kapták lencsevégre.

Kristen az új őszi kollekció reklámarca, és a gyűjtemény jellegzetes darabjait viseli. Bár tetőtől talpig Chanelba bújt, a vadóc kisugárzása megmaradt. Ritkán visel színeket, és szereti a mélyebb tónusokat, ezért főként fekete kreációkban pózol a kamera előtt.

Bőrhatású darabokban úgyszintén gyakran látni, szereti a lezser dzsekiket. A Chanel fotózásán egy elegánsabb kabátot kapott, amit egy vagány, tüllből készült szoknyával kombináltak. A szerelése pedig igazán rockhercegnős lett.

A Chanelra jellemző csinos kabátok, minőségi anyagok, úgy, mint a buklé vagy a tweed, szintén felbukkannak a képeken. Ám ezt a vonalat nem vitték túlzásba, a 31 éves színésznő finoman díszített kreációkat viselt a fotózáson.

Apró különlegességként jelennek meg az áttetsző, sejtelmes anyagok, amelyek az utóbbi években többször megmutatkoztak a luxusmárka kifutóján. A színésznő egyszerre vagány és nőies, így a villantás sem áll tőle távol, különösképpen a kivágásokkal, titokzatos textilekkel feldobott kreációkat szereti.

Kristen Stewart nem a külsőségek megszállottja, ezt is mutatja, hogy nem fordít nagy gondot a frizurájára. Nem okoz neki problémát, ha rendezetlen hatást nyújtanak a tincsei. A Chanel-kampányban lenőtt hatású hajjal állt modellt, ezzel is kidomborítva vagány stílusát.

 

A fotókat Juergen Teller készítette a színésznőről a Château de Chenonceau parkjában. A sejtelmes, titokzatos környezet nagyszerűen harmonizál az új kollekcióval. Kristen Stewart a képeken egy lázadó, vidéki kisasszony szerepébe bújt, aki felvette a szép ruhát, ám a vad frizuráját megtartotta.

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés